Er Alexander Skarsgård Nordens best kledde mann?

«ME TARZAN»: Alexander Skarsgård møter et australsk maurpiggsvin i forbindelse med promoteringen av «The Legend of Tarzan». Foto: Getty Images

Ja.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Norge har vinteren – Sverige har sommeren. Vi har langrenn – de har fotball. Vi har «Tormund» – de har «Tarzan».

Mens vår største stjerne, Kristoffer Hivju, kler seg i pels for vinteren langt nord i «Game of Thrones», går Alexander Skarsgård sommeren i møte ikledd lite annet enn et lendeklede og en skulderlang manke. Svensken står i fokus når jungelens konge treffer kinolerretet om en snau måned. Med seg har Skarsgård stjerner som Margot Robbie, Samuel L. Jackson og Christoph Waltz.

Se også sommerens fineste jakke og festantrekk i Trendguiden:

Selv om både Jackson og Waltz har flere kassasukseer å vise til, er det ingen tvil om hvem som er filmens alfahann. Den siste ukens offentlige opptredener har for alvor demonstrert at Skarsgård har det amerikanerne kaller «leading man potential».

SUPERTARZAN: Alexander Skarsgård har sett prikkfri ut under promoteringen av sin nye storfilm. Foto: Getty Images

Kort oppsummert:

6. juni 2016

Skarsgård ankom den røde løperen på CFDA Fashion Awards i skreddersydd smoking, med jakke i skimrende sølv. Grepet er enkelt, og gjennomføres best ved å holde resten av antrekket dønn enkelt. Legg merke til svenskens eksklusive armbåndsur fra Cartier.

MANN

Dette er forskjellen på blazer og dressjakke

8. juni 2016

Svensken setter nedslag i Tokyo, og får maks uttelling hos alle dommere. Antrekket er tidløst, og blir ikke ødelagt av å sitte tolv timer i et flysete. Et par stilige solbriller skjuler mørke ringer under øynene som følge av den lange reisen.

MANN

Det er på tide å barbere seg

9. juni 2016

Nok et knallantrekk fra svensken, og et godt bevis på at kortermede skjorter er din beste venn i varmen. Og: Hva var det vi sa om grå slacks og loafers i skinn?

DYRETEKKE: Hvem ser mest stresset ut av dyrepasseren som jobber med dette, og Hollywoodstjernen Skarsgård? Foto: Getty Images

14. juni 2016

Skarsgård runder av sin ukelange moteparade med det som kanskje er tidenes stiligste dyrehagebesøk. I smale jeans, en matchende genser som fremhever svenskens kraftige skuldre, og solide skinnsko beholder Skarsgård kjendisvibbene, uten at antrekket er upassende for anledningen. Heia Sverige!

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Finn mer innhold om: