Mote

Conor McGregor: Ultimate Fashion Champion

F*** YOU: Conor McGregor stiller nærmest alltid i dress på pressemøtene før kamp. Under et av pressemøtene før kampen mot Floyd Mayweather stavet stripene på irens dress en klar melding til motstanderen fra USA. Foto: Getty Images

I en verden der hettegensere og gullkjeder dominerer, skiller Conor McGregor seg ut i skreddersydde dresser og polerte skinnsko.

 • Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Å si at kampsportens verden er en stor kilde til sartoriell inspirasjon vil være å overdrive. I opptakten til boksekampen mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor har sistnevnte imponert med et voldsomt repertoar, bestående av skreddersydde dresser, velknytte slips og – delvis – upåklagelig tilbehør.

MANN

Fem dress-regler du må kunne

Han har nok å velge mellom. I et intervju med GQ tidligere i år påsto den notoriske rappkjeften at han støtt og stadig kan bruke godt over 200.000 kroner på merker som Dolce & Gabbana eller Louis Vuitton – på én og samme dag.

ENORM OPPMERKSOMHET: Møtet mellom Mayweather og McGregor er en av de mest omtalte boksekampene i nyere tid. Foto: Getty Images

Natt til søndag, norsk tid, møter McGregor boksekjempen Floyd Mayweather i ringen, og boksekampen har skapt enorm interesse både i tradisjonelle og sosiale medier. Enkelte spår at fjernsynsinntektene fra kampen vil være høyere nå, enn under gigantoppgjøret mellom Mayweather og Manny Pacquiao i 2015.

MANN

De beste skinnskoene til dress

Under de mange pressemøtene kamphanene har avholdt i forkant av kampen, har utøvernes klesstil vært for diametrale motsetninger å regne. Mens Mayweather sverger til hettegensere og treningstøy, stort sett med iøynefallende logoer for hans eget «Money Team», har McGregor snørt på seg både slips og skinnsko.

«THE MONEY TEAM»: Floyd Mayweather bruker stort sett alle anledninger til å reklamere for sitt eget firma. Her antrukket i både caps og trøye fra «The Money Team». Foto: Getty Images

Til å være en muskuløs mann, har McGregor truffet bra med sine valg av dress. Med sine 175 cm på strømpelesten gjør han ofte rett i å velge antrekk med vertikale striper, for å gi inntrykk av å være både høyere og smalere enn han er.

KONTRASTER: Mens Floyd Mayweather stort sett sverger til gensere, capser og store mengder gull og diamanter, er Conor McGregor trofast mot sine tredelte dresser. Foto: Getty Images

McGregor har utvist en forkjærlighet for italienske dresser, og velger ofte tilbehør etter italienske tradisjoner, med både lommetørkle og knappehullsblomst som tilbehør. Selv om det i enkelte tilfeller blir i overkant mye staffasje, er den slagkraftige iren ofte treffsikker. Ved å velge tilbehør i farger som komplementerer både dress og slips, unngår McGregor at tilbehøret stjeler oppmerksomhet fra den virkelige prestasjonen: dressenes passform.

MANN

Verdens best kledde idrettsutøvere

Med kraftige lår og en bred brystkasse kan det være vanskelig å få både jakke og bukse til å sitte som den skal. McGregor har åpenbart en stående avtale med skredderen sin, hvilket gjør at han kan finne dresser som sitter godt over skuldrene, uten at de henger som en striesekk rundt midjen.

PRAKTISK: McGregor blir ofte avbildet med solbriller inne, gjerne for å skjule et blått øye eller andre skader etter kamp og trening. Foto: Getty Images

Det kan også virke som at McGregor har en barberer på vakt. Det kortklipte håret og velstelte skjegget har ifølge ham selv blitt et eksempel til etterfølge i Irland. At han ikler seg solbriller innendørs ville vanligvis vært et minus i margen, men med så mange blåveiser iren pådrar seg, er det bare forståelig at man av og til trenger en nødløsning.

STILSIKKER: Polotrøyen har fått vind i seilene de siste årene. I solblekede bukser og hvite joggesko viser McGregor at han har kontroll på hva som beveger seg i motebildet. Foto: Getty Images

Selv når han ikke er kledd i bukse og jakke, har McGregor et godt grep på hva som kler den ekstremt trente kroppen. Bukser som sitter høyt på livet, og polotrøyer med smal passform er et idiotsikkert valg for menn med noen ekstra kilo muskler å drasse på. Kombinert med hipsteraktige briller og hvite joggesko viser McGregor at han kan mer enn å knyte en solid «four-in-hand».

MANN

Utringningen er tilbake

Selv om han ikke skulle gå seirende ut av kampen mot Mayweather, er han åpenbart i ferd med å kjempe seg oppover listen over verdens best kledde idrettsutøvere.

Publisert:

Les også

 1. MANN

  Fire sporty sekker til skolestart

 2. MANN

  Utstyret som gir deg lyst til å sykle

 3. MANN

  Dette pakker vi i toalettmappen i sommer

 4. MANN

  Slik rocker du den gyldne trusa

 5. MANN

  Triksene for å få dress-skjorten hvit igjen

Finn mer innhold om:

 1. Herremote

Relaterte artikler

MANN

Slik velger du riktig dress til 17. mai

MANN

15 dressregler alle menn bør kunne

MANN

Ekspertene tipser: Slik lykkes du med dress på 17. mai

NYHETER

Alt om Joe Bidens stil: Slik nailer han president-stilen

MANN

Herreplaggene du bør kjøpe brukt

MANN

Smokingreglene du fint kan bryte

MANN

Tiårets best kledde mannlige kjendiser