Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Herre: Ti fine shortser i butikk nå

Disse shortsene sikrer sommerantrekket.

shorts1

Shorts fra Nike ACG. Foto: Produsenten

shorts1

Shorts fra Wood Wood. Foto: Produsenten

Det er lite som er mer ubehagelig i klesveien, enn når et par bukser klamrer seg til lårene, og du kjenner svetten begynner å sildre. Selv lette chinos og slacks kan føles klamme og stramme når solen steker som verst. Da er det ingenting som slår et par luftige shorts.

Her i MinMote foretrekker vi shortser som rekker litt kortere enn til kneet. Som en tommelfingerregel pleier vi å si at den perfekte shortsen dekker tre fjerdedeler av låret. I tillegg er poenget med en shorts å gi luft og rom i varmt vær. Styr derfor unna shortser med for smal passform – ja, vi ser på deg, avklippede skinny jeans-shorts.

Heldigvis finnes det mer enn avstumpede olabukser i butikkhyllene. Vi har funnet shortser i alle slags farger, og i lette materialer – både tekniske og naturlige. I tillegg har vi funnet shortser i alle prisklasser.

Her er de kuleste shortsene i butikk nå:

shorts 4

Skjorts fra Sefr. Foto: Produsenten

shorts 4

Shorts fra NN07. Foto: Produsenten

shorts 3

Shorts fra Acne. Foto: Produsenten

shorts 3

Shorts fra H&M. Foto: Produsenten

shorts 2

Shorts fra Gramicci. Foto: Produsenten

shorts 2

Shorts fra Zara. Foto: Produsenten

shorts 5

Skjorts fra Samsøe & Samsøe. Foto: Produsenten

shorts 5

Skjorts fra Tiger of Sweden. Foto: Produsenten

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?