Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Herre: Ti fine shortser til sommeren

Gå solen i møte i sesongens fineste kortbukser.

shortstopp

Se pris og produsent lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenten

shortstopp

Se pris og produsent lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenten

Meteorologene lover sol og temperaturer over 20 grader flere steder i landet den kommende uken.

Når solen steker som verst blir det fort klamt med langbukser, enten man sitter i bilen på vei til hytta, eller som eneste mann på kontoret. Vi har valgt ut shortser til alle anledninger, og selv om enkelte kanskje rynker på nesen, synes vi i MinMote det er helt greit å bruke en nøytral, ensfarget shorts på kontoret.

En god tommelfingerregel er at shortsen ikke bør være lenger enn at den stopper rundt åtte centimeter over kneet. Noe lenger enn dette, og du er fort over i piratbukse-sjangeren. Noe særlig kortere bør shortsen heller ikke være om du tenker å bruke den på kontoret.

I tillegg har vi sett på shortser i forskjellige prisklasser. Flere av de rimelige shortsene finnes i flere farger, og koster ikke mer enn et par hundrelapper. De eksklusive shortsene koster godt over tusenlappen, men skiller seg til gjengjeld ut i mengden.

Her er våre favoritt-shortser i butikk og på nett nå:

shorts1

Shorts fra Samsøe. Foto: Produsenten

shorts1

Shorts fra Norse Projects. Foto: Produsenten

shorts4

Shorts fra Zara. Foto: Produsenten

shorts4

Shorts fra Dickies. Foto: Produsenten

shorts5

Shorts fra Nike ACG. Foto: Produsenten

shorts5

Shorts fra H&M. Foto: Produsenten

shorts2

Shorts fra Patagonia. Foto: Produsenten

shorts2

Shorts fra John Elliot. Foto: Produsenten

shorts3

Shorts fra These Glory Days. Foto: Produsenten

shorts3

Shorts fra Acne Studios. Foto: Produsenten

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?