Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Vinterens beste og varmeste herrejakker

vinterjakker 1

Saueskinnsjakker er i vinden som aldri før. Her er de seks beste alternativene – både de man kan drømme om, og de beste på budsjett.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
vinterjakker 1

Shearlingjakke fra Tom Ford. Foto: Produsenten

67,-
Gå til butikk
vinterjakker 1

Shearlingjakke fra Topman. Foto: Produsenten

1060,-
Gå til butikk

Når kulda virkelig setter inn er det ingenting som er bedre enn å pakke seg inn i en varm og myk jakke. En skikkelig saueskinnsjakke kan imidlertid tømme banken. MinMotes herreredaksjon har funnet jakkene vi drømmer om, og budsjettvarianten som lar drømmen gå i oppfyllelse.

Vi starter med bildene i toppen av artikkelen!

Som med så mange andre plagg er det ingen som lager noe så luksuriøst som Tom Ford – så også når det kommer til skinnjakker. Med en prislapp på snaue 70 000 kan de fleste av oss se langt etter å tre på seg denne når vinteren kommer.

Mer jakker: Her er høstens fineste vinnere

Planlegger du å kle deg ut som Tom Hardys Bane-karakter fra Batman når Halloween kommer finnes det heldigvis langt billigere varianter. Britiske Topmans variant til drøye tusenlappen er ikke fullt like luksuriøs, men ser vel så godt ut med en sort jeans og en hvit skjorte.

vinterjakker 2

Bomberjakke fra River Island hos Asos. Foto: Produsenten

1150,-
Gå til butikk
vinterjakker 2

Bomberjakke fra Michael Kors. Foto: Produsenten

6936,-
Gå til butikk

Bomberjakken har lenge vært en favoritt i motebildet, og vi er ikke klare til å legge den bort selv om gradestokken bikker mot blått.

Les også: Trenger garderobeskapet en oppgradering?

Norgesfavoritten Michael Kors står for en av sesongens fineste modeller, men så koster den også sitt. Nettgiganten Asos tilbyr imidlertid langt rimeligere varianter, som den vist på bildet her. Kombiner den rike brunfargen med en mørkeblå jeans og en hvit, langermet trøye eller høyhalset genser, og du er klar for å møte vinteren.

vinterjakker 3

Skinnjakke fra Weekday. Foto: Produsenten

3995,-
Gå til butikk
vinterjakker 3

Skinnjakke fra Asos. Foto: Produsenten

945,-
Gå til butikk

Heller ikke skinnjakken er forbeholdt de varmere månedene når den er foret med ull.

Den sorte modellen fra Weekday er laget i rigid skinn, og kan virke ubehagelig stiv til å begynne med. Dette er imidlertid en jakke som bare blir bedre og bedre for hver gang du bruker den.

Les også: Grooming-guide: Redd tørr og sprukken hud med MinMotes fire favoritter

Om du vil gå for en enda røffere stil er den brune varianten fra Asos et opplagt valg. Der den sorte modellen fra Weekday er ganske vid i overkroppen – noe som kommer godt med om du vil bruke en tykkere genser – er varianten i brunt like tettsittende som dine beste høstjakker.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Finn mer innhold om: