Fire smarte garderobetips for den moteinteresserte

RYDDIG: Åpne garderobeløsninger lar deg vise fram favorittplaggene dine på selv når du ikke bruker dem. Denne løsningen fra Normann Copenhagen er blant MinMotes favoritter. Foto: Produsenten

Er du lei av krøllete skjorter og skrukkete slips? Her er garderobeløsningene for deg som vil ta vare på klærne dine.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Gjennom hele våren har MinMote plukket ut våre favorittplagg og tilbehør for de kommende månedene, men man kan ikke bruke alt til enhver tid.

Det er trist å måtte gjemme nye joggesko, fargerike polotrøyer og trendy solbriller i boder og skap. La klærne dine skinne selv når du ikke bruker dem – Her er MinMotes fire gode tips til hvordan du lager den perfekte garderobeløsningen.

IKEA-favorittene

Garderobe 1

Sorteringsboks fra IKEA. Foto: Produsenten

59,-
Gå til butikk
Garderobe 1

Uttrekkbar henger fra IKEA. Foto: Produsenten

65,-
Gå til butikk

De fleste har på et eller annet tidspunkt i livet oppbevart klærne sine i en garderobe fra IKEA, og kjenner til den svenske interiørgigantens funksjonelle systemer.

Et enkelt tips for å spare penger, samtidig som du får vist frem favorittplaggene dine, er å droppe dørene på garderobeskapet. Når du ikke har dører til å skjule det salige sokke-rotet ditt sier det seg selv at du trenger en annen løsning for å få orden på sakene. Et enkelt boks-system lar deg sortere sokker, boksershortser og andre småplagg på en ryddig og pen måte. Du vil takke deg selv når du om morgenen slipper å rote gjennom hundre par løse sokker for å finne to som matcher.

Les også:Bollesveisen er tilbake

Et stadig tilbakevendende spørsmål fra lesere her i MinMote er hvordan man best oppbevarer slips. En enkel og plassbesparende måte er å skaffe en uttrekkbar henger som kan skjules på innsiden av skapet, og trekkes frem for at du enkelt kan bla gjennom ditt personlige utvalg av nakkepryd.

Her er bokser-reglene menn bør kunne

Praktisk og stilig

Garderobe 2

Klesstativ fra Normann Copenhagen hos Verket Interiør. Foto: Produsenten

2390,-
Gå til butikk
Garderobe 2

Kleshenger i sedertre fra The Container Store. Foto: Produsenten

138,-
Gå til butikk

En favoritt blant studenter og andre som bor på små flater er frittstående klesstativ. Legg litt penger i en modell i solid treverk, og du har et solid «showpiece» som er like stilig som det er funksjonelt.

La hverdagsskjorter og billige ytterjakker henge i skapet, og lag ditt eget utvalg av favorittplagg som får plass på det frittstående stativet. Et par gamler skoesker fungerer perfekt som «bord» for tilbehør som solbriller og armbånd, og skobrettet lar deg vise frem favorittskoene dine – sørg bare for at de er rene. På denne måten blir det å kle på seg som å gå på shopping i en klesbutikk som bare selger dine favoritter.

Les også:Sagging eller ikke - slik skal buksene sitte

Et triks for å bevare passformen på dressjakker og skjorter lengre, er å legge noen ekstra kroner i gode kleshengere med brede «skuldre». Husk at du skal se dette hver dag, og du vil vel ikke henge favorittene dine på tynne metallhengere fra renseriet?

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Publisert:

Finn mer innhold om: