Sjekk Kanye West i svensk allværsjakke

BEVISST: Kanye West har de siste årene seilt opp som et moteikon. Nå går han for skandinavisk design. Foto: Getty Images

Rapper og stilikon Kanye West (37) kan virkelig velge fra øverste hylle når han kler seg. Nå har han lagt sin elsk på svensk design fra Fjellräven.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Superparet får så godt som aldri gå i fred og blir avbildet hvor enn de er av paparazzi-fotografene. Dette var også tilfellet tidligere denne uken i New York. Da ble «Kimye» foreviget mens de var på vei inn til en restaurant, ifølge Daily Mail.

Kanye var iført et helsort antrekk og en klassisk, militærgrønn Fjällräven-jakke. Merket er opprinnelig svensk, men er blitt svært populært i Norge også.

Les også:Slik sminker du deg som Kim Kardashian

Det var tydelig at Kanye ville at den svenske designer-jakken skulle synes da han var alene om å gå i et fargesterkt statement-plagg. Kim hadde på sin side kledd seg i et sort blyantskjørt, kort skinnjakke, men gikk for hvite Alexander Wang-hæler.

«Kimye» har i 2014 tatt med datteren North West på moteshow i Paris opptil flere ganger. Da de gjestet Lanvin-visningen matchet de hverandre med dype utringninger som fikk slakt av motepressen.

Mektig motepar

West har hatt stor suksess som rapper fra 2004, og fortsetter å gjøre seg aktuell med overraskende låter. De siste årene har han også markert seg som et moteikon, og har virkelig blitt tatt inn i varmen av den internasjonale motebransjen. Tidligere i år ble det kjent at han og kona, Kim Kardashian, skal fronte det eksklusive motehuset Balmain for deres vår- og sommerkampanje.

I tillegg har stilsikre Kanye vært inne i walk in-klesskapet til Kim og fått ryddet skikkelig opp. Se Kim Kardashians «nye» stil her.

Fru West legger ikke skjul på at hun er takknemlig for ektemannens motehjelp og twitret nylig denne beskjeden:

Foto: Skjermdump fra Twitter
1,2,3NDY: Kim Kardashian og Kanye West, også kjent som «Kimye» har virkelig blitt tatt inn i varmen av motebransjen det siste året. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: