Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Fire hvite bukser du kan bruke hver dag

STILIKON: Steve McQueen og hans første kone, Neile Adams, visste allerede i 1958 at hvite bukser passer til det meste – også vårrengjøring. Foto: Getty Images

Hvite bukser er minst like anvendelige som mørke bukser. Her er MinMotes fire favoritter.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

I USA har man lenge hatt som tommelfingerregel at hvite bukser er forbeholdt månedene før arbeidernes dag, som i USA faller på den første mandagen i september.

Her i Norge snur vi regelen på hodet: Hvite bukser er et essensielt plagg i enhver velkledd manns garderobe etter arbeidernes dag, den første dagen i mai.

Trikset med å bruke hvite bukser er å behandle dem akkurat på samme måte som du behandler en mørk jeans. Unngå de verste klisjeene, og bruk hvite bukser med enkle plagg i farger som grått og marineblått.

hvitebukser1

Bukse fra H&M. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
hvitebukser1

Bukser fra Zara. Foto: Produsenten

559,-
Gå til butikk

Hvite, minimalistiske joggesko har vært voldsomt populært de siste sesongene, og passer perfekt å kombinere med hvite bukser. Sørg imidlertid for at skoene har fargerike detaljer – den fargerike hælkappen på Adidas' klassiske Stan Smiths er et godt alternativ – som bryter opp i alt det hvite.

hvitebukser2

Bukser fra Acne. Foto: Produsenten

1395,-
Gå til butikk
hvitebukser2

Bukser fra A.P.C. Foto: Produsenten

1997,-
Gå til butikk

For et mer formelt uttrykk kan du bytte ut hvite joggesko med sjokoladebrune skinnsko, og kaste på deg en blå blazer – slik vi viste i fjorårets vårguide for menn.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Publisert:

Finn mer innhold om: