Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Vårens beste basisplagg på budsjett

Klær sverre

Med påsken kommer sola, og den siste snøen smelter. Her er plaggene som oppgraderer garderoben, uten å tømme kontoen.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
Klær sverre

T-skjorte fra Samsøe. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
Klær sverre

Skinnjakke fra Zara. Foto: Produsenten

1995,-
Gå til butikk

Uken før påske kommer sola for fullt, og gradestokken kryper opp mot ti varmegrader. Det er på tide å legge bort skjerf og parkaser, og finne frem pappeskene merket med «vår».

Ingenting føles bedre enn å møte våren i nye klær, men bankkontoen spiller ikke alltid på lag. MinMotes herreredaksjon har valgt ut fire vårklassikere, som kan bli dine uten å sprenge banken.

Vi starter med bildene i toppen av artikkelen!

For mange er skinnjakker fra Saint Laurent, Gucci og BLK DNM langt utenfor rekkevidde økonomisk. Heldigvis har merker som Zara, H&M og Mango blitt stadig flinkere på å bruke gode materialer i sine budsjettvarianter. En tettsittende motorsykkeljakke i skinn er en tidløs klassiker, og passer perfekt til dager det er for varmt med boblejakke, og for kaldt til å rusle rundt i bare genseren.

Husk: Skinnjakker utvider seg med tiden, så den perfekte jakken sitter stramt over skuldrene da du prøver den for første gang.

sverrejakker topp
MANN

Vårens fineste ytterplagg

Buksen du kan feste i

Sorte jeans er en bærebjelke i enhver velkledd manns klesskap, men like viktig er et godt par chinos i bomull. Chinos sitter, i motsetning til mange jeans, litt høyere på livet, og passer godt til både skjorte og t-skjorte. Vi liker våre litt korte, slik at de ender et par centimeter over ankelen.

kanye lyse jeans
MANN

Fire lyse jeans du kan bruke nå

Bonus: Chinos blir ikke like fort slitt i fargen som jeans, og passer perfekt til vårens festmåneder, der en tur i vaskemaskinen fort blir nødvendig.

Klær Sverre 2

Bukse fra Mango. Foto: Produsenten

549,-
Gå til butikk
Klær Sverre 2

Sko fra H&M. Foto: Produsenten

499,-
Gå til butikk

Folkefavoritt på budsjett

Hvite joggesko går aldri av moten, og ingenting sier vår mer enn et «box fresh» par i mykt skinn. Luksusmodellen fra Common Projects gir oss vann i munnen, men kan bli for dyr for de fleste. H&Ms siste premium-kolleksjon ga oss imidlertid et alternativ vi kan gå god for, med et helhvitt par i ekte skinn. Sørg for å skaffe deg et ekstra par skolisser, det er den enkleste måten å sørge for at skoene ser nye ut så lenge som mulig.

TILBEHØR

Slik holder du joggeskoene hvite

Hvite t-skjorter er kjedelig å kjøpe, men kan løfte ethvert antrekk. Deodoranter og svette setter spor – det er på tide å erstatte fjorårets kjøp. I år liker vi t-skjortene litt kortere i ermene, og med en lit løsere passform – uten å gå helt Kygo.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Finn mer innhold om: