Slik rocker du den gyldne trusa

GULLSTANDARD: Badetruse fra Zara. Foto: Produsenten
GULLSTANDARD: Badetruse fra Zara. Foto: Produsenten

Vi fant, ehm, gull på internett.

I vår evinnelige søken etter det nyeste og beste fra verdensvevens dype motegruver graver vi av og til dypt nok til å treffe edelt metall. Som Durin den Udødelige fant Mithril i Moria, har vi hos spanske Zara funnet den sartorielle ekvivalenten av en sunken gullskatt – riktignok i polyester, og med langt mindre rom overlatt til fantasien.

Først lo vi. Så gråt vi. Så begynte vi å tenke. Finnes det egnede bruksområder for en metallisk, glinsende badetruse i gull? Vi landet omsider på tre tolerable scenarier. Én ting var vi enige om: strandliv er ikke et av dem.

Scenario 1 – Du jobber som menneskelig statue

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Sommerjobb, i hvert fall i mediebransjen, er stadig sjeldnere å komme over. Med gulltruse og kroppsmaling har du alt du trenger for å starte for deg selv. Spre glede i byens gater, tjen penger og sleik sol i samme slengen.

Scenario 2 – Du er bedt i fest med Star Wars-tema

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Igjen: dette krever en god dose kroppsmaling – eventuelt en kompis som tryller med loddebolten. Med gulltrusa har du i hvert fall et godt utgangspunkt om du ønsker å sy sammen din egen versjon av C3PO. Etter en lang kveld i blanke messingen kan du i tillegg få med partneren på et «la oss bytte roller i kveld er jeg Prinsesse Leia i gullbikinien og du er Jabba the Hut»-scenario.

Scenario 3 – Du starter et LMFAO-tributeband

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

RedFoo og SkyBlue veltet nærmest russebusser av veien med sin «Party Rock». Nå kan også du få norsk ungdom til å shuffle rundt Tryvann med coverversjoner av superhits som «Party Rock Anthem». Selv la LMFAO elektro-hopen på hylla for fem år siden, men musikken lever videre i enhver gyllen badetruse. Kjør på, du er sexy – and you know it.

Hva synes du, har gulltrusa en plass i norske garderober? Bruk kommentarfeltet, eller finn oss på Twitter som @minmote!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?