Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Skjønnhet for menn: Seks perfekte produkter til solferien

Pakker du for strandferie? Sørg for at disse er med i bagen!

Solpleie menn 1

Ansiktsservietter fra Ursa Major. Foto: Produsenten

Solpleie menn 1

Sololje fra Clarins. Foto: Produsenten

Sommeren kan by på utfordringer for huden. Høy luftfuktighet kan få huden til å føles fet ut, og alle har vridd seg i klamt sengetøy med en ildrød rygg etter en lang dag i solen.

Strandmote: Badetøyet Ronaldo går god for

En god verktøykasse av hudprodukter kan hjelpe deg langt på vei.

MinMotes herreredaksjon har saumfart internett etter de beste produktene på markedet i dag – vi begynner med bildene i toppen av artikkelen:

Aldri mer billig restaurantsåpe

På tur i varmere strøk har du lyst til å bære med deg så lite som mulig. Skulle du allikevel være lysten på en kvikk oppfriskning, er gode våtservietter en smart løsning. Putt et par i brystlommen eller i sekken. Det er godt å tørke vekk solkremrester og svette når du setter deg ned for en iskald drink etter flere timer i solen.

Et problem mange korthårede menn støter på er solbrenthet i hodebunnen. Flere tørre oljer, som den fra Clarins, beskytter både hår og hodebunn uten å virke fet og oljete.

Solpleie menn 2

Ansiktskrem fra Kiehl's. Foto: Produsenten

Solpleie menn 2

Deodorant fra Malin + Goetz. Foto: Produsenten

Ta en dusj i havet

Mange er svette etter en lang dag på stranden. Om du skal kjøre bil, eller videre på byen, kan en god deodorant være verdt å slenge i bagen. Bruk ferskvannsdusjene på stranden, eller skyll av deg i havet, før du gir deg selv en liten oppfriskning. Denne fra Malin + Goetz er laget på naturlige ingredienser, og lukter mildt av eucalyptus.

Selv om solsteken ikke er like intens på kvelden, er det lurt å bruke beskyttelse – spesielt i ansiktet. Ansiktskrem med solfaktor, som den fra Kiehl's, gir både fuktighet og beskyttelse, uten å føles som en klam, seig solkrem.

Solpleie menn 3

Solspray fra Eucerin. Foto: Produsenten

Solpleie menn 3

Talkum fra A-Pro. Foto: Produsenten

Happy feet

Liker du å gå sokkeløs, er talkum din beste venn. Pudre føttene mens de er tørre og rene, og du kan være sikker på at det vil ta lenger tid før føttene føles klamme.

Det mest opplagte produkten å pakke med seg til solferien er en god solkrem. Eucerins solspray var en av få som fikk godkjent i forbrukerrådets test, og vi liker den praktiske pumpen. Sørg for å smøre deg ofte, og sørg for at du alltid har nok til en lang soldag. Ikke vær redd for å bruke høy solfaktor – det er bedre å sove godt som blek, enn å ligge våken som en kokt hummer.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Hvordan var din opplevelse i dag?