Beckham tok sveisen tilbake til år 2000

PAPPA VET BEST: David Beckham på veldedighets-fotballkamp tidligere denne uken. Den bleke luggen gikk ikke ubemerket hen hos fansen.

Har David Beckham latt seg inspirere av seg selv?

Publisert:

Er det en ting David Beckham (46) har vært i tillegg til fotballspiller, så er det influencer. Han har kanskje ikke ment å være det, men det er ingen hemmelighet at mange har latt seg inspirere av stilen hans i lang, lang tid. Både når det gjelder klær og frisyre!

Vi kommer aldri til å glemme perioden med heftige, blekede striper og bling i ørene:

GODE GAMLE DAGER: Beckham i aksjon på fotballbanen i 2002.
MANN

Sjekk Erling Braut Haalands luksusstil

Selv om det har gått oss hus forbi så langt har Beckham tatt et kraftig steg tilbake i tid. Kanskje han har blitt inspirert av Y2K-bølgen?

Nå har vi fått et skikkelig flashback:

FLASHBACK: David Beckham med nybleket lugg på fotballkamp. Victoria er med, i kjent stil med store solbriller.
MØRKERE SVEIS: Slik har vi vært vant til å se Beckham de siste årene. Her fra Wimbledon i 2019.

Denne sommeren la nemlig David Beckham ut et bilde av seg selv om sønnene Romeo (19) og Cruz (16) til sine nærmere 70 millioner Instagram-følgere. Her ser vi at alle tre har tatt en aldri så liten tur til frisøren.

«Noen ganger trenger guttene å bli påminnet hvem som gjorde det først tilbake på 90-tallet», skriver Beckham på Instagram og viser til hårfargen vi husker så godt fra det tiåret.

«Det ser ikke ut som de er så glade for det», skriver han og legger til noen lattermilde emojier.

Kona Victoria Beckham (47) er nok enig i at pappa vet best. Hun har, som svært mange andre, lagt igjen en kommentar på bilde av mannen og sønnene sine:

«Pappa gjorde det faktisk først, men det ser mye bedre ut denne gangen», skriver designeren og tagger mannen som står bak guttenes nye sveis: Josh Wood.

Han har også delt bildet av superstjernenes nye frisyrer, og skriver at alle snakker om hårforvandlingen til Beckham-familien.

Nå kan det dog se ut som at Cruz har ristet av seg sin rosa hårperiode – skal vi tro Instagram. Men både pappa David og Romeo har tatt med sine blonde frisyrer inn i høsten. Ikke bare er fargen like blond og kald, men han har til og med latt håret vokse den siste tiden. Dette gir oss virkelig vibber til tidlig 2000-tallet.

Om du trenger en påminner – værsågod:

2005: De blonde stripene dominerte store deler av tidlig 2000-tallet for David Beckham.
2004: Selv om blondt hår var noe vi så Beckham ofte i, tok han også tak i barbermaskinen i ny og ne.
KONTRASTER: Beckhams naturlige farge er nok ganske mye mørkere, noe vi så her på hjemmebanen til Real Madrid i 2005.
RASKE DETALJER I 2001: Legg merke til de fiffige detaljene på siden.
STYLET: Beckham var ikke fremmed for å style sin blonde sveis på ulike måter, som her i 2002. Kanskje det er denne sveisen han ikke får nok av?
MAN BUN: Fotballstjernen var tidlig ute med man bun-trenden, her i 2003.
MIDTSKILL: Den blonde frisyren har også blitt stylet med midtskill, som her i 2003. Og han måtte for all del ikke glemme blingen i ørene!
Publisert: