De beste ullgenserne du kan kjøpe akkurat nå

Strikkegensere 2

Etter en mild desember har temperaturen stupt på nyåret. Disse tykke ullgenserne er det beste du kan pakke deg inn i når gradestokken kryper ned mot tosifret blått.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
Strikkegensere 2

Genser fra Suitsupply. Foto: Produsenten

1250,-
Gå til butikk
Strikkegensere 2

Genser fra Lyle & Scott. Foto: Produsenten

1395,-
Gå til butikk

Julegenseren er – forhåpentligvis – pakket bort, men behovet for et tykt, tungt og varmt ullplagg å pakke seg inn tiltar i styrke, når kvikksølvet dag etter dag synker under ti kuldegrader. Januar har for alvor brakt med seg vinterkulda, og vi trenger et isolerende lag under vinterjakka.

MANN

De beste vinterjakkene

Med hele verdens nettbutikker et tastetrykk unna er utvalget heldigvis større enn noensinne. Vi har valgt ut seks gensere som holder deg lun mens du venter på varmere vær.

Lag på lag

Den kabelstrikkede genseren har holdt menn som Steve McQueen, Elvis Presley og Ernest Hemingway varme opp gjennom årene, og passer like godt ved kontorpulten som ved peisen på hytta. Vår favoritt er strikket akkurat smal nok til ikke å bli posete, samtidig som det er god plass til en skjorte på innsiden.

MANN

Slik tar du var på huden i kulda

Er du på utkikk etter noe mer fargerikt er genseren i toppen et trygt valg. Vi liker den ekstra godt med en hvit, høyhalset genser under, og en varm boblevest på toppen. En tykk genser alene er ikke nok til å holde kulden på avstand – trikset ligger i å bygge lag på lag, noe som lar deg ventilere om det skulle bli for varmt når du kommer innenfor døren.

Artikkelen fortsetter under bildene!

Strikkegensere 3

Genser fra Wood Wood. Foto: Produsenten

1165,-
Gå til butikk
Strikkegensere 3

Genser fra Samsøe & Samsøe. Foto: Produsenten

599,-
Gå til butikk

Bruk den under dressjakken

Selv om ullgensere er både tykke og store er de ikke forbeholdt å være det ytterste laget. De to genserne over sitter tett på kroppen, og kan – på samme måte som en tynn bomullsgenser – med fordel brukes under en romslig dressjakke.

Ensfargede antrekk hadde et stort år i fjor, og vi er ikke riktig ferdig med trenden ennå. Vi liker disse genserne best i kombinasjon med dress i samme farge, for en enkel og moderne stil. For et mer hverdagslig uttrykk vil begge disse genserne gå godt med en sort eller mørkeblå jeans, og et par tykke skinnsko.

Strikkegensere 1

Genser fra Zara. Foto: Produsenten

249,-
Gå til butikk
Strikkegensere 1

Genser fra NN.07. Foto: Produsenten

2000,-
Gå til butikk

Helgekos

Når du virkelig vil kle deg inn i noe mykt og lunt er genserne over et godt valg. Modellen i blått kommer med ekstra lange armer, en avslappet passform, og går godt til et par blå chinos. Den korte ryggen går godt til en undertrøye med ekstra lengde, om du liker en draper, overdimensjonert stil.

Kuldesesong: Plaggene som holder deg varm i vinter

Modellen i grått er den absolutte favoritten om du planlegger en helg på hytta, eller å låse deg inne foran skjermen med noe varmt å drikke. Vi liker den godt med en mørk jeans, eller – om du tør – en smal joggebukse i matchende farge. Fullfør antrekket med Timberlands klassiske vintersko, og du er klar for selv den kaldeste søndag.

Winter is coming!

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer vi så godt vi kan!

Publisert:

Finn mer innhold om: