Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Tre perfekte dresser på budsjett

Mange vegrer seg for å bruke flere tusenlapper på en dress som skal gjennom fest og moro. Her er alternativene du får for under to tusenlapper.

Dress på budsjett

EKSPERTEN: Royan Gosling har kanskje dyrere dresser enn vi har råd til, men vi kan la oss inspirere! Foto: NTB scanpix

Dress på budsjett

BUDSJETTJAKKE: Denne jakken ser bra ut uten å koste skjorta. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Forrige uke lanserte vi i MinMote skuespiller Ryan Gosling som årets vinner på den røde løperen, ulastelig antrukket i smale dresser med passende tilbehør. Det er imidlertid få mennesker som følges opp av et egne stylister, og kan plukke dresser uavhengig av pris – slik Hollywoods best betalte stjerner gjør.

Vi har sett til billigkjedene, og funnet tre dresser som ser minst like bra ut, til en brøkdel av prisen. Dette er sesongens beste dresser til under to tusenlapper.

Svenske Hennes & Mauritz har virkelig gjort store steg på dressfronten de siste årene. Det som tidligere var et smalt utvalg blazere og dressjakker som revnet i sømmene bare man så på dem, har blitt til fullverdige dresskolleksjoner med alternativer i god kvalitet.

Dress 1

Dressjakke fra H&M. Foto: Produsenten

Dress 1

Dressbukse fra H&M. Foto: Produsenten

En mørkeblå ulldress slår aldri feil, og ser like bra ut med både brune og sorte skinnsko – ikke bry deg om hva David Nedal sier. Dersom anledningen ikke har noen formell dresskode, kan du godt bytte dressko og skjorte med t-skjorte og joggesko.

dress 2

Dressbukse fra Topman. Foto: Produsenten

dress 2

Dressjakke fra Topman. Foto: Produsenten

Nå som Topman har begynt å sende produkter til Norge, har det åpnet seg en rekke muligheter for nordmenn på utkikk etter gode klær på budsjett. Tidligere har vi i MinMote henvist den sorte dressen til begravelser, men: Med et par skikkelig skinnboots, en tøff ring, og et tynt slips er det ingenting i veien for å la din indre rocker skinne gjennom i festsesongen.

dress 3

Dressbukse fra Zara. Foto: Produsenten

dress 3

Dressjakke fra Zara. Foto: Produsenten

En grå dress er, om ikke ryggraden, i hvert fall en ryggvirvel i enhver manns klesskap. Spanske Zara har de siste årene latt inspirere av internasjonale luksusmerker som Louis Vuitton og Ermenegildo Zegna, og dresskolleksjonen deres bærer tydelig preg av dette: Enkle snitt, korte dressjakker og alternative materialer. Kombiner grådressen med en lakserosa skjorte og et sort slips for en klassisk look, eller bruk dressjakken som blazer med en mørk jeans og en høyhalset genser.

Se flere dresstips i denne videoen:

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?