Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Tre perfekte dresser på budsjett

Dress på budsjett

Mange vegrer seg for å bruke flere tusenlapper på en dress som skal gjennom fest og moro. Her er alternativene du får for under to tusenlapper.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
Dress på budsjett

EKSPERTEN: Royan Gosling har kanskje dyrere dresser enn vi har råd til, men vi kan la oss inspirere! Foto: NTB scanpix

Dress på budsjett

BUDSJETTJAKKE: Denne jakken ser bra ut uten å koste skjorta. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Forrige uke lanserte vi i MinMote skuespiller Ryan Gosling som årets vinner på den røde løperen, ulastelig antrukket i smale dresser med passende tilbehør. Det er imidlertid få mennesker som følges opp av et egne stylister, og kan plukke dresser uavhengig av pris – slik Hollywoods best betalte stjerner gjør.

MANN

Han er Hollywoods best kledde akkurat nå

Vi har sett til billigkjedene, og funnet tre dresser som ser minst like bra ut, til en brøkdel av prisen. Dette er sesongens beste dresser til under to tusenlapper.

Svenske Hennes & Mauritz har virkelig gjort store steg på dressfronten de siste årene. Det som tidligere var et smalt utvalg blazere og dressjakker som revnet i sømmene bare man så på dem, har blitt til fullverdige dresskolleksjoner med alternativer i god kvalitet.

Dress 1

Dressjakke fra H&M. Foto: Produsenten

1299,-
Gå til butikk
Dress 1

Dressbukse fra H&M. Foto: Produsenten

499,-
Gå til butikk

En mørkeblå ulldress slår aldri feil, og ser like bra ut med både brune og sorte skinnsko – ikke bry deg om hva David Nedal sier. Dersom anledningen ikke har noen formell dresskode, kan du godt bytte dressko og skjorte med t-skjorte og joggesko.

dress 2

Dressbukse fra Topman. Foto: Produsenten

460,-
Gå til butikk
dress 2

Dressjakke fra Topman. Foto: Produsenten

860,-
Gå til butikk

Nå som Topman har begynt å sende produkter til Norge, har det åpnet seg en rekke muligheter for nordmenn på utkikk etter gode klær på budsjett. Tidligere har vi i MinMote henvist den sorte dressen til begravelser, men: Med et par skikkelig skinnboots, en tøff ring, og et tynt slips er det ingenting i veien for å la din indre rocker skinne gjennom i festsesongen.

MOTE

Tipsene til deg som vil kjøpe herresmykker

dress 3

Dressbukse fra Zara. Foto: Produsenten

559,-
Gå til butikk
dress 3

Dressjakke fra Zara. Foto: Produsenten

1159,-
Gå til butikk

En grå dress er, om ikke ryggraden, i hvert fall en ryggvirvel i enhver manns klesskap. Spanske Zara har de siste årene latt inspirere av internasjonale luksusmerker som Louis Vuitton og Ermenegildo Zegna, og dresskolleksjonen deres bærer tydelig preg av dette: Enkle snitt, korte dressjakker og alternative materialer. Kombiner grådressen med en lakserosa skjorte og et sort slips for en klassisk look, eller bruk dressjakken som blazer med en mørk jeans og en høyhalset genser.

Se flere dresstips i denne videoen:

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Finn mer innhold om: