Mote

De beste ulldressene for ethvert budsjett

Tykk dress 4

We feel the need – the need for tweed.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
Tykk dress 4

Trykk på bildene i artikkelen for å se pris og produsent.

Tykk dress 4

Trykk på bildene i artikkelen for å se pris og produsent.

Er det noe vi verdsetter med dressmote, er det hvordan den endrer seg med årstidene. Der sommeren byr på blafrende slag i bomull og lin, møter vi vinteren i tykk flannel, tweed og kasjmirull.

MANN

Unngå DiCaprios enkle dresstabbe

Inspirert av de velkledde jaktscenene i Netflix' storsatsing The Crown – den halvveis dokumentariske fortellingen om dronning Elisabeth II – har MinMote funnet tre dresser i tre forskjellige prisklasser. Uansett hvor mye du velger å betale, vi disse tre ta deg gjennom de kalde månedene med stil.

Tykk dress 1

Dress fra Asos. Foto: Produsenten

1600,-
Gå til butikk
Tykk dress 1

Dress fra Asos. Foto: Produsenten

1600,-
Gå til butikk

For studenten

Nettgiganten Asos er blant nordmenns favorittbutikker på nett. I tillegg til å selge mange etablerte merkevarer, tilbyr Asos en egenprodusert kleskolleksjon, blant annet bestående av dresser til en rimelig penge. For en drøy Munch kan du velge og vrake i farger og stoffer som sjelden tilbys av andre enn de mer eksklusive butikkene i Norge. En fiskebeinsmønstret, dypbrun dress er et trygt steg videre for den som allerede har både blått og grått i skapet fra før. Fullfør antrekket med et par sorte vinterstøvler – eventuelt et par sandfargede, semskede dressko når været tillater det.

Tykk dress 2

Dress fra Suitsupply. Foto: Produsenten

3999,-
Gå til butikk
Tykk dress 2

Dress fra Suitsupply. Foto: Produsenten

3999,-
Gå til butikk

For den fast ansatte

Har du litt mer å rutte med er en av MinMotes favoritter, nederlandske SuitSupply, et skattkammer for den moteinteresserte. Stoffene hentes fra de samme leverandørene som selger til blant annet Sand, Tiger of Sweden og Ermenegildo Zegna. I tillegg tilbyr SuitSupply detaljer som ustrukturerte skuldre, funksjonelle knapper på ermene, og størrelser med ekstra lengde. Ikke vær redd for å eksperimentere med ruter og striper – sørg bare for å holde resten av antrekket enkelt og nøytralt.

Tykk dress 3

Dress fra Gucci. Foto: Produsenten

23800,-
Gå til butikk
Tykk dress 3

Dress fra Gucci. Foto: Produsenten

23800,-
Gå til butikk

For direktøren

Av alle de store motehusene, er det for tiden Gucci som leder an i kampen om å være mest glamorøst og ekslusivt. Selv om italienerne i det siste har stort innen gatemote, med svindyre joggesko og gensere, betyr ikke det at de har glemt hvordan man syr dresser. Stripene i dressen inneholder et hint av blått, noe du med fordel kan fremheve med et slips eller en skjorte i samme fargetone. Fullfør antrekket med et par blankpolerte, sorte dressko – og vær den best kledde mannen i ethvert styremøte.

Som den abdiserte Kong Edvard så velformulert og fiksjonelt sier det i Netflix' skildring av det britiske kongehuset: Samme hvordan motebildet ser ut, vil en velsydd dress i et vakkert stoff alltid åpne dører der det trengs.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Les også

 1. MANN

  Vinterens fire beste frakker for menn

 2. MANN

  Slik tar du vare på huden din – litt bedre

 3. MANN

  Farsdag på søndag: De beste gavene

Finn mer innhold om:

 1. Vinter
 2. Mote

Relaterte artikler

MANN

De fem tingene vi trenger denne uken

MANN

Til herre: Våre favorittprodukter fra det siste tiåret

MANN

10 lette dresser til sommerfesten

MANN

De er Formel 1-sirkusets motestjerner

MANN

Til dressen: 125 stilige kombinasjoner til 17. mai

MANN

Bør du følge smokingreglene?

MANN

Vårens fineste fargerike dresser