Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Tilbehøret som gir deg orden i hverdagen

KJEKT Å HA: Vi har tatt en titt på det smarteste du kan pakke i sekken i før jobb. Trykk på bildene for å se pris og produsent. Foto: Produsentene
KJEKT Å HA: Vi har tatt en titt på det smarteste du kan pakke i sekken i før jobb. Trykk på bildene for å se pris og produsent. Foto: Produsentene

Pakk dette i sekken hver dag, og du kommer ikke til å angre.

I internettkretser – gjerne de som tar for seg zombie-apokalypser, verdens undergang eller paramilitær virksomhet – brukes ofte uttrykket «everyday carry», gjenstander man alltid har med seg. I disse forumene går det stort sett i lommelykter, kniver og karabinkroker, men uttrykket har spredd seg. I tråd med at herremoten har blitt stadig mer utilitaristisk – allværsjakker var allestedsnærværende under vårens motevisninger – har også tilbehøret som regnes som stilig utviklet seg forbi nøkkelringer og mobildeksler.

Både jobb- og skolehverdagen kan bli hektisk og kaotisk, så vi tok en titt på tilbehøret som gjør livet litt enklere, både på farten, og når du sitter ved pulten.

Plass til alt

kontorting

Kortholder fra Pantone. Foto: Produsenten

kontorting

Sekk fra Master Piece. Foto: Produsenten

Dersom man skal pakke smart, må man først ha noe å pakke i. Japanske Master Piece lager noen av de beste hverdagssekkene på markedet, i vanntett stoff og med smarte lommer.

Siden smarttelefonens inntog har kortbaserte løsninger – bussen, biblioteket, studentbeviset – raskt blitt digitalisert. Mengden kort vi trenger på daglig basis blir stadig mindre, hvilket gjør at alt får plass i denne stilige løsningen fra Pantone. Gitt produsenten er det kanskje ikke noen overraskelse at den kommer i alle regnbuens farger – og enda noen flere.

Trendy tech

kontorting2

Ørepropper fra Jabra. Foto: Produsenten

kontorting2

Macbook-deksel fra Apple. Foto: Produsenten

Siden Apple kom med sine trådløse AirPods, har flere produsenter kvittet seg med ledningene. Disse fra Jabra er stilrene i sort og bronse, og det skader ikke at de er blant de beste på lydkvalitet, ifølge våre kolleger i Tek.no.

De fleste av oss drasser en eller annen datamaskin frem og tilbake fra jobb og skole. I sekken kan den fort få seg en trøkk, noe som gjør det lurt å ha et deksel. Skinn er vår favoritt, og dersom du har en MacBook får du ikke noe stiligere enn denne fra Apple selv – selv om du kan finne langt billigere …

Si nei til automatkaffe

kontorting3

Kaffebrygger fra Aeropress. Foto: Produsenten

kontorting3

Kaffekvern fra GSI. Foto: Produsenten

Nordmenn er blant menneskene som drikker mest kaffe i verden, og mye av det er trolig sur, dårlig automatkaffe. Start heller dagen med nykvernet, nypresset kaffe, med denne enkle komboen. Til prisen av ti kopper «take away»-kaffe kan du lage ditt eget perfekte brygg hver dag, så lenge arbeidsplassen din har en vannkoker. Trakten og måleskjeen til Aeropressen er ikke særlig viktige, og papirfiltrene kan byttes ut med et gjenbrukbart i metall. På den måten får du et veldig kompakt opplegg som lett kan pakkes i sekken.

Husk alt

kontorting4

Kulepenn fra Caran D'Ache. Foto: Produsenten

kontorting4

Notatbøker fra Field Notes. Foto: Produsenten

Selv om mobilen din har en notat-app, er det ikke alltid fint å sitte med nesen i en skjerm. I møter er det mye lettere å ta notater på gamlemåten, og Field Notes er gullstandarden for enkle, oversiktlige ukeplanleggere. Sørg for å bruke en kulepenn som virker, og den klassiske Caran D'Ache 849 er et sikkert valg når du er klar for å ta steget videre fra gode, gamle Bic. I tillegg er det sannsynligvis det minste du noen gang kommer til å betale for noe som er «Swiss Made».

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?