Designerklær for menn på salg nå: Dette bør du kjøpe på nett

Det store sommersalget hos internasjonale nettbutikker for menn er en glimrende mulighet til å sikre seg sesongens trendy klær, sko og solbriller - og høstens sikre vinnere.

Salg herre

Badeshorts fra Paul Smith hos East Dane, 670 kroner. Foto: Produsenten

Salg herre

Jakke i semsket skinn fra Acne hos Matchesfashion, 4875 kroner. Foto: Produsenten

Sommersalget er i gang for fullt, og sesongens beste plagg er plutselig tilgjengelig for så lite som halv pris. For å få ekstra valuta for pengene dine bør du se etter plagg som kan gjøre nytten også utover høsten, når solen ikke lenger steker.

MinMote har funnet frem til de beste godbitene fra designerkolleksjonene som er på salg nå i ulike nettbutikker for menn. Husk at plaggene forsvinner raskt! Skulle noen av disse drømmekjøpene allerede være utsolgt i din størrelse, kan du prøve å søke etter flere utsalgssteder på søketjenester som Polyvore.com, Lyst.com og ShopStyle.com.

Klikk på bildene for å se pris og butikk!

Som vi tidligere har skrevet, er mønstrete badetøy en av sesongens store trender. Nå finner du flere flotte designermodeller til rimelig pris, som den vi viser i bildet øverst i denne saken.

Et annet plagg som virkelig har blitt populært de siste årene er klassiske motorsykkeljakker i skinn, og nå er de på salg. Modellen i semsket skinn fra svenske Acne har alt man ser etter i en skinnjakke: Smal passform, og enkle, stilige detaljer.

Salg herre 3

Frakk fra A.P.C. hos Farfetch , 1995 kroner. Foto: Produsenten

Salg herre 3

Jeans fra Dsquared2 hos Farfetch, 1830 kroner. Foto: Produsenten

Salg herre 3

Sko fra Alexander Wang hos Matchesfashion, 1870 kroner. Foto: Produsenten

Salg herre 3

Slips fra Drakes hos East Dane, 460 kroner. Foto: Produsenten

Et av høstens virkelig populære plagg spås å bli den klassiske frakken. Denne fra franske A.P.C. er omtrent så tidløs man får det, og har blant annet blitt sett på kjendiser som Kanye West. Enkle, klassiske sneakers har hatt et stort år, og ser ikke til å forsvinne ut av motebildet med det første. Disse fra Alexander Wang skiller seg fra mengden med litt røffere struktur i skinnet.

En favoritt i MinMote-redaksjonen er buksene fra Dsquared2. Den smale passformen, de stilige detaljene og det faktum at den er kortere i lengden enn de fleste andre merker gjør dette til en moderne jeans, som passer perfekt til et par enkle sneakers og en tøff olajakke. Jeansen kan også brukes til en fin blazer, i kombinasjon med en hvit skjorte og – for eksempel – det grønne silkeslipset fra Drakes.

Salg herre 2

Kortermet skjorte fra Kenzo hos Farfetch, 770 kroner. Foto: Produsenten

Salg herre 2

Bukse fra Gant Rugger hos Matchesfashion, 570 kroner. Foto: Produsenten

Salg herre 2

Solbriller fra Steven Alan hos East Dane, 646 kroner. Foto: Produsenten

Salg herre 2

Finskjorte fra Brooks Brothers hos Zalando, 679 kroner. Foto: Produsenten

Om du har tenkt deg på festival i sommer kommer du garantert til å se mye til skjorter i klassisk Hawaii-mønster. Vi foretrekker modeller der mønsteret er relativt enkelt, og helst ikke i for mange farger. Svart og hvitt slår aldri feil.

Selv om vi tidligere har satt cargo-bukser på listen over ting ingen menn bør ha i skapet, finnes det unntak. Denne modellen fra Gant Rugger er smal i passformen, og sidelommene er sydd tett på buksen. Kombiner buksen med Hawaii-skjorten, eller med en enkel hvit skjorte. Skjorten fra Brooks Brothers er en klassiker, og en favoritt blant amerikanske menn. Sett prikken over i-en med sesongen store solbrille-trend: Gjennomsiktige rammer og avrundede glass.

NB: Husk at toll og merverdiavgift ikke alltid er inkludert i prisen som vises i utenlandske nettbutikker.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?