Ti menn du kan la deg inspirere av på Instagram

INSPIRASJON: Dresskombinasjoner fra The Dressed Chest og dagligdags mote fra Scott Disick er noe av det du kan finne blant MinMotes favoritter på Instagram. Skjermdump: Instagram

Instagram har blitt mange moteinteressertes fremste inspirasjonskilde. Her er ti brukerkontoer som tar deg inn i våren med stil.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Det er ikke bare Jenny Skavlan og Kim Kardashian som inspirerer sine følgere med bilder fra eksklusive motevisninger og selfies i selvsydde antrekk. Stadig flere moteinteresserte menn bruker Instagram til å dele inspirerende bilder av alt fra skreddersydde dresser til det siste innen barbering.

Her er ti kontoer for deg som vil holde deg oppdatert på det nyeste og beste innen herremote:

untitled link

@tommyton

Kanadiske Tommy Ton er kan hende den mest etterspurte gatemotefotografen i verden. Fotografen startet i det små med bloggen Jak & Jil, men brukes nå jevnlig av motegiganter som GQ og Style. Legg spesielt merke til bildene fra moteuken Pitti Uomo – Tommy Ton er en mester til å fange dresskledde menn på kamera.

@derekblasberg
Derek Blasberg, redaktøren for anerkjente Harper's Bazaar, legger til stadig ut bilder av seg selv på celebre motevisninger, sammen med noen av verdens største kjendiser. Som han sier det selv: Jared Leto er sannsynligvis den eneste mannen i verden som kjenner flere supermodeller enn ham.

@nickwooster

Mr. Nickelson Wooster, tidligere innkjøpssjef på Bergdorf Goodman i New York, er et kjent fjes for alle som har fulgt med på gatemotebilder de siste årene. Wooster er en mester i å kombinere mannlig og røff stil med skreddersydde dresser og luksuriøse ytterjakker. Bonus: Verdens beste skjegg?

@davidgandy_official
Den britiske modellen David Gandy er gullstandarden når det kommer til klassisk herremote og stil. Forvent store mengder skreddersydde dresser, raske bilder og dyre klokker.

untitled link

@letthelordbewithyou
Si hva du vil om Keeping Up With The Kardashians, men du kommer ikke unna at lillelord Scott Disick har en livsstil det er lett å være misunnelig på. Se opp for verdens raskeste biler, og minst like raske solbriller.

untitled link

@champagnepapi

If you're reading this it's not too late. Dersom du ikke allerede følger Drake på Instagram er det på høy tid at du begynner med det. Den kanadiske rapperen er en mester på avslappet og komfortabel stil, og man kommer ikke utenom at mannen har gjort mer for klesruller enn noen annen i verdenshistorien.

@jimmooregq
GQs kreative sjef, Jim Moore, er en bauta i motebransjen. På Instagram deler han bilder fra de fleste motevisningene det er verdt å få med seg, og det nyeste og beste fra flere av verdens største designere. Dette er kontoen å følge for deg som vil få med deg de store bevegelsene i motebransjen – men ikke forvent en eneste selfie.

@mensweardog

Menneskets to beste venner – hunder og skreddersydde dresser – oppsummert i én konto. Kan du be om mer?

@hodinkee
Hodinkee har blitt den soleklare Instagram-favoritten hos mange klokkeinteresserte menn. Her får du det nyeste av det nye, det dyreste av det dyre, og klassikerne du aldri går lei av – alt satt sammen med flotte antrekk.

@thedressedchest

Nok en konseptkonto. Rainier John bak kontoen The Dressed Chest tar alle bildene med samme utsnitt, og gjør hverdagen enklere for deg som lurer på hvilken skjorte du skal kombinere med hvilket slips.

Hvilke Instagram-kontoer bruker du for å få inspirasjon? Bruk kommentarfeltet!

Publisert:

Finn mer innhold om: