Ti under tusen: Her er høstens budsjettvinnere

Klesmerker som Acne, Filippa K og Polo Ralph Lauren tar seg ofte godt betalt for sine produkter. Vi har trålet motefavorittenes nettbutikker, og funnet merkeplaggene som kan bli dine for under tusenlappen.

Sverres sak

Sjekk lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

Sverres sak

Sjekk lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

Sverres sak

Sjekk lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

Sverres sak

Sjekk lengre ned i saken for å få info om merke og pris. Foto: Produsenten

Å definere klær på budsjett er en kinkig oppgave. Store kjeder som H&M og Zara fyller hyllene med klær til et par hundrelapper, og er stort sett det rimeligste alternativet på markedet.

Men: Av og til vil man unne seg «det lille ekstra». De mest fasjonable motehusene vet imidlertid å ta seg godt betalt for sitt gode navn og rykte, og mange har hverken lyst eller råd til å bruke flere tusen kroner på ett enkelt plagg.

MinMotes herreredaksjon trålet motefavorittenes nettbutikker i jakt på gode, enkle «merkeplagg» til under tusenlappen – dette er våre favoritter:

Trykk på bildene for info om pris og merke.

Bukse og skjorte

Bukse og skjorte

Bukse fra Samsøe. Foto: Produsenten

Bukse og skjorte

Skjorte fra Filippa K. Foto: Produsenten

Høstens fargepalett bærer preg av grønt, brunt og dype naturfarger. Disse buksene fra danske Samsøe & Samsøe fungerer like godt med joggesko som dressko, og blir bare finere med naturlig slitasje. En hvit hverdagsskjorte er en bærebjelke i enhver garderobe, og passer til alt. Denne fra Filippa K er smal, uten å bli tettsittende, og er like fin på egenhånd som under en rundhalset genser.

Les mer: Her er høstens fineste jakker

Ytterplagg

lue og skjerf

Skjerf fra Acne. Foto: Produsenten

lue og skjerf

Lue fra AMI: Foto: Produsenten

Acne-skjerfet er blant det svenske motehusets største suksesser, og står seg år etter år. I lys grå passer skjerfet like godt til en sort skinnjakke som en kamelhårsfrakk – dette blir din beste venn i vinte, sammen med en fargerik lue. Franske AMI sender så godt som alltid minst én modell ned catwalken iført merkets ikoniske røde lue. Dette er den enkleste, og beste, måten å sprite opp hverdagen med farger.

Les også: Dette er høstens beste treningstøy til herre

Overdeler

t-skjorte og genser

T-skjorte fra Mardou & Dean. Foto: Produsenten

t-skjorte og genser

Genser fra J. Crew. Foto: Produsenten

Norske Mardou & Dean tar seg godt betalt for sine eksklusive skinnprodukter, men vårt favorittplagg er den hvite t-skjorten. Den er smal, ikke stram, utrolig myk, og perfekt under en slitt skinnjakke eller en mørk blazer.

J. Crew er mestere i å ta hverdagslige klær, og gjøre dem litt bedre enn billigkjedene. En grå bomullsgenser går til alt du har liggende i klesskapet, men denne er sydd litt smalere i sidene og ermene – perfekt for høye og smale skandinavere.

Tilbehør

paraply og belte

Paraply fra London Undercover. Foto: Produsenten

paraply og belte

Skinnbelte fra Ralph Lauren. Foto: Produsenten

Fordi Deli de Luca-paraplyen ikke matcher den mørkeblå dressen din. Det gjør imidlertid det et klassiske brune skinnbeltet - bare et hakk mer luksuriøst. Det semskede skinnet passer perfekt som makker til en mørk jeans, og blir bare finere med årene.

Solbriller og lommebok

bilder

Solbriller fra Warby Parker. Foto: Produsenten

bilder

Kortholder fra APC. Foto: Produsenten

Solbriller til de høstdagene du kjører hjem med lav sol i øynene. Av og til må du reise lett, og har ikke plass til en stor lommebok i lommen. Denne i burgunder-farget skinn fra franske APC har plass til de viktigste kortene, og får enkelt plass selv i smale jeans.

Tørr på beina: Her er høstens fineste herresko

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?