Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ti fine jeans til menn med kjøtt på beina

De beste buksene for deg som trenger, eller ønsker deg, litt mer rom rundt lårene.

jeanstopp

Se merke og pris lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenten

jeanstopp

Se merke og pris lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenten

Dersom man tar en titt på hva som tilbys av jeans i dag, er det liten tvil om at modellene det finnes flest av er av typen «slim» eller «skinny». Her i MinMote anbefaler vi ofte jeans av typen «slim», som er smale, uten å bli så tettsittende at du sliter med å fiske lommeboken frem fra lommen.

Men: Alle kropper er forskjellige, og smale jeans er ikke nødvendigvis for alle. Et av de oftest stilte spørsmålene på Styleforum er angivelig være hvilke jeans som passer for menn med store lår. Noen har kanskje muskuløse lår som følge av styrketrening eller sykling, mens andre igjen ganske enkelt har større lår fra naturens side.

Heldigvis finnes det flotte alternativer også for den som ikke har filtersigaretter til bein. Dersom du er av typen med kraftige lår og seteparti, er jeans av typen «regular taper» ofte et godt valg. Disse modellene har mer rom i i lårene og baken, men smalner gradvis fra kneet og ned.

I tillegg har flere produsenter begynt å lage modeller merket med «athletic fit», spesielt beregnet på menn som trener mye, og derfor har større lår. Blant disse finner vi blant annet en av våre favoritter, Levi's 541, som ble designet fra bunnen for å gi ekstra rom i lårene, samtidig som den beholder det smale, moderne utseendet.

Et annet tips er å se etter bukser med medium eller høy rise. Dette sier noe om hvor høyt på livet buksene sitter. Et medium til høyt liv sørger for at buksene ikke glir ned bak når du setter deg ned, og er spesielt nyttig dersom du ønsker å kombinere buksene med en skjorte og en blazer. På den måten slipper du at skjorten til stadighet glir opp av bukselinningen.

Vi har tatt en titt på de beste buksene i butikk nå. Her er MinMotes ti favoritter:

jeans2

Jeans fra Nudie. Foto: Produsenten

jeans2

Jeans fra Han Kjøbenhavn. Foto: Produsenten

jeans2

Jeans fra Universal Works. Foto: Produsenten

jeans2

Jeans fra A.P.C. Foto: Produsenten

jeans2

Jeans fra Ralph Lauren RRL. Foto: Produsenten

jeans1

Jeans fra Séfr. Foto: Produsenten

jeans1

Jeans fra Livid. Foto: Produsenten

jeans1

Jeans fra Weekday. Foto: Produsenten

jeans1

Jeans fra Levi's. Foto: Produsenten

jeans1

Jeans fra Acne Studios. Foto: Produsenten

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Hvordan var din opplevelse i dag?