Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Til herre: Behagelige klær til jul og hjemmekontor

GOD OG MYK: Her har vi plukket ut komfortable og fine koseplagg til herre. Se merke og pris i saken.

Disse plaggene er perfekte foran skjermen – om det så er julefilm, fotballkamp eller budsjettmøte på Teams.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Noe av det beste med julen er å våkne første juledag, iført pyjamasen man pakket opp kvelden i forveien. Ingen skal rekke noe, man kan bare slappe av på sofaen, og fråtse i både TV-serier og ribberester.

Om man virkelig skal slappe av – og ha plass til både ribbe og surkål – er det også godt å kunne iføre seg et par bukser som kan tøyes i strikken. Heldigvis har både joggebukser og andre «koseplagg» fått et skikkelig løft de siste årene, og trenger ikke lenger være ensbetydende med grå bomullsbukser med poser på knærne.

Med regjeringens innstramminger blir det også flere dager på hjemmekontoret, der stramme olabukser og stive skjorter er valgfritt. Derfor har vi tatt en titt på myke og behagelige plagg du kan trekke på deg for en avslappet høytid – uten å være redd for misbilligende blikk fra selv de mest konservative tanter.

Cardigan fra Zara

Cardigan fra Zara

Denne cardiganen er stilig nok til å brukes til festmiddager og familiesammenkomster, samtidig som den er behagelig nok til at du ikke føler for å skifte når det er på tide å slange seg på sofaen.

599,-hos Zara
Gå til butikk
Hettegenser fra Champion

Hettegenser fra Champion

En hettegenser fra Champion, i tykk, myk bomull. Ryktet skal ha det til at det var Champion som fant opp hettegenseren, så det er vanskelig å finne et mer klassisk valg enn denne.

999,-hos Yme
Gå til butikk
Joggebukser fra COS

Joggebukser fra COS

Et par smale joggebukser i organisk bomull. Kombinér disse med en lyseblå t-skjorte og en mørkeblå cardigan for en behagelig vri på det klassiske antrekket khakibukser, skjorte og blazer.

550,-hos COS
Gå til butikk
Hettegenser fra Colorful Standard

Hettegenser fra Colorful Standard

Om du foretrekker en hettegenser med smal passform er Colorful Standard et godt valg. Denne genseren er tilgjengelig i mange forskjellige farger, alle laget i myk, organisk bomull.

800,-hos Colorful Standard
Gå til butikk
Pyjamas fra H&M

Pyjamas fra H&M

Uansett om du foretrekker å sove uten klær, kan vi garantere deg at du løser søndagskryssordet fortere i en rutete flannelpyjamas – gjerne med en kopp kaffe på sengekanten.

399,-hos H&M
Gå til butikk
T-skjorte fra WeekdayBudsjett

T-skjorte fra Weekday

Her i MinMote leter vi alltid etter de beste basisplaggene. Denne modellen fra Weekday scorer høyt fordi den er sydd i et tykt og behagelig materiale som ikke mister passformen etter et par runder i vaskemaskinen.

150,-hos Weekday
Gå til butikk
Joggebukse fra Nike

Joggebukse fra Nike

Av og til trenger man bare et par joggebukser å slappe av på sofaen i. Disse fra Nike er et rimelig alternativ med god passform og slitesterke materialer.

449,-hos Zalando
Gå til butikk
Pyjamasskjorte fra TeklaLuksus

Pyjamasskjorte fra Tekla

Om du ønsker det beste av det beste, er danske Tekla et merke å se opp for. Her får du et klassisk, stripete design i myk og behagelig bomull.

1499,-hos Care of Carl
Gå til butikk
Fleecebukser fra Gramicci

Fleecebukser fra Gramicci

Her i MinMote er vi tilhengere av både bamsefleece og Gramicci, så det kommer neppe som noen overraskelse at disse buksene fikk en plass på listen.

1699,-hos Dapper
Gå til butikk
Morgenkåpe fra Polo Ralph LaurenLuksus

Morgenkåpe fra Polo Ralph Lauren

Få er bedre på avslappet luksus enn Polo Ralph Lauren. Denne morgenkåpen har merkets ikoniske «polobjørn» på brystet, for anledning utkledd som skiløper.

1995,-hos Ferner Jacobsen
Gå til butikk
Kasjmirgenser fra COSLuksus

Kasjmirgenser fra COS

Dette er ikke hettegenseren du trenger akkurat nå – det er hettegenseren du fortjener.

1750,-hos COS
Gå til butikk
Joggebukser fra ArketLuksus

Joggebukser fra Arket

Joggebukser i merinoull er som en pizza med trøfler. Du kjøper det ikke fordi du har lyst på det, du kjøper det fordi du kan.

1250,-hos Arket
Gå til butikk
Publisert:

Finn mer innhold om: