Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

De fem tingene vi trenger denne uken

IKKE FEIL: Det hadde ikke gjort oss noe å kokkelere på Johnny Depps kjøkken. Foto: The Partners Trust

Dette er tingene vi drømmer om denne uken – fra kaptein Jack Sparrows leilighet til det ultimate settet for deg som er glad i sko.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

MinMotes herrespalte vil i tiden fremover gi deg de beste nyhetene fra mote- og livsstilsverden i kortfattet form. Trenger du tips til gode farsdagsgaver? Arvet du nettopp millioner fra en mystisk onkel fra Afrika? Dette er den (nesten) komplette oversikten over det beste verden har å by på – hver uke!

MANN

Drømmebil og genseren som gjorde fleece kult!

Johnny Depps leilighet

DYPDYKK: Leiligheten til Johnny Depp har selvsagt badebasseng på taket. Foto: The Partners Trust

Har du drøyt tolv millioner dollar til overs kan et lite stykke magi i California bli ditt. Johnny Depp, kjent for å være en av Hollywoods mest eksentriske skuespillere, selger nå toppleiligheten han har eid i Eastern Columbia Building i Los Angeles, angivelig som følge av bruddet med Amber Heard. Har du pengene, kan du bli den stolte eier av Depps fem etasjes leilighet inkludert eget badebasseng, spa og treningsstudio.

TILBEHØR

Dette er høstens største interiørtrender

David Becham og H&M samarbeider igjen

HM & Saphir

Jakke fra H&M. Foto: Produsenten

499,-
Gå til butikk
HM & Saphir

Skopussesett fra Saphir. Foto: Produsenten

5650,-
Gå til butikk

Denne uken slippes den nyeste samarbeidskolleksjonen mellom David Beckham og svenske H&M, og det ser ut til å bli den beste til nå. Kolleksjonen byr på enkle ullplagg i stort sett mørke fargetoner, og et stort utvalg ytterplagg. Vi liker spesielt den forede bomberjakken i sort ullmiks – et perfekt valg for kalde høstmorgener i Norge.

MANN

De beste nettbutikkene for menn

Skopussesett fra Saphir

Franske Saphir er for skoentusiaster det fluorpulver er for utstyrsfanatikerne i Birken. I motsetning til skokremene du får kjøpt i matvarebutikken er Saphirs produkter frie for silikon, et stoff som bokstavelig talt kveler et godt par skinnsko. Her i MinMote drømmer vi om regntunge søndager, der vi for alvor kan sette oss ned med skoparken, og gi alle par en skikkelig overhaling.

APC Chelsea Boots

Common & SuitSupply

Sko fra APC. Foto: Produsenten

3655,-
Gå til butikk
Common & SuitSupply

Frakk fra SuitSupply. Foto: Produsenten

5199,-
Gå til butikk

Franske A.P.C. har for vane å ta basisplagg til et eget nivå – så også med merkets elegante Chelsea Boots. Legg merke til hvordan sålen er utformet i tilnærmet samme fargetone som resten av skoen, for å holde designet så rent som mulig. Bruk dem med en lyse jeans, en hvit genser og en ...

... dobbeltspent frakk fra SuitSupply

Dobbeltspente frakker er et av høstens store trendplagg, og ingen farger er mer klassiske enn dyp, gyllen kamel. I motsetning til motehus som Saint Laurent og Gucci, der frakkene koster en drøy månedslønn, tilbyr nederlandske SuitSupply – som nå har åpnet butikk i København – sin utgave til drøye fem tusen. Det til tross for at frakken er sydd utelukkende i kamelhår fra italienske Colombo.
Flere høstjakker? Disse klassikerne varer livet ut

Har du kommet over noe som bør med i denne spalten? Send dine tips til svehagen@vg.no!

Publisert: