Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.
Mote

Tilbake på benken: De beste kjøpene til skolestart

B2S_3

Gi deg selv ekstra motivasjon med et nytt antrekk til studiestart.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
B2S_3

Bukse fra COS. Foto: Produsenten

629,-
Gå til butikk
B2S_3

T-skjorte fra Gosha Rubchinskiy. Foto: Produsenten

699,-
Gå til butikk

Å gi slipp på ferien er tungt, spesielt når døgnrytmen er snudd og skolen starter grytidlig. Gi deg selv en grunn til å dra deg opp av senga med noen av høstens enkleste stiloppgraderinger.

MinMotes herreredaksjon har valgt ut seks innkjøp som gjør overgangen til hverdag litt enklerer. Vi starter med bildene i toppen av artikkelen!

I mange år har smale – til dels trange – bukser vært fasiten for unge moteløver. I år har romsligere passformer sneket seg tilbake i bildet, og et par lyse chinos er et trygt valg om du vil kaste deg på bølgen. Et par klassiske bukser i lys khaki går til både enkle hverdagsantrekk og pyntede fester. Sleng den på deg med en oxford-skjorte og et strikket slips i enkle farger for de mer formelle anledningene.

MANN

Slik får du mest ut av Hawaii-skjorten

Gosha Rubchinskiy er kanskje det heteste navnet blant «street wear»-hoder verden over. Designeren er kjent for enkle plagg med russisk trykk, og til tross for populariteten har ikke prisen skutt gjennom taket. Vil liker spesielt t-skjortene i sort eller hvitt, som et alternativ til den vanlige hvite trøyen.

B2S_2

Solbriller fra H&M. Foto: Produsenten

80,-
Gå til butikk
B2S_2

Kortholder fra A.P.C. Foto: Produsenten

880,-
Gå til butikk

Slank lommeboken

Et par solbriller du har råd til å sette deg på i fadderuken er et sikkert valg for nye studenter. De store kleskjeden pumper ut modeller som ser like godt ut som de dyreste merkene – i hvert fall i en liten periode. Et par runde briller i klassisk gullinnfatning slår aldri feil.

MANN

Er dette Nordens best kledde mann?

Du kommer til å måtte hanskes med mange kort: Inngangskort på skolen, lånekort på biblioteket, bankkort, treningskort og uendelig mange klippekort på kaffe. Ingenting sier «jeg er glad for å se deg» som en bulende bukse, men personlig er vi ikke tilhengere av en svulmende lommebok. Pakk med deg de viktigste kortene i en slank kortholder i skinn, så får du plass også i smale jeans.

B2S_1

Sekk fra Zara. Foto: Produsenten

699,-
Gå til butikk
B2S_1

Sko fra Eytys. Foto: Produsenten

1599,-
Gå til butikk

Velg naturfarger

Om høsten er dype farger som grønt og burgunder en sikker kombinasjon. Et par nye sko kan alene være motivasjon nok til å komme seg ut av sengen om morgenen, og vil liker spesielt godt de militærgrønne modellen fra Eytys. Sålen i kork er behagelig dagen lang, og det minimalistiske designet går til de fleste antrekk.

Enhver student drasser på både datamaskin og bøker. Heldigvis har det aldri vært enklere å finne seg en sekk. Har du ikke lyst til å sprenge banken for en ransel fra Louis Vuitton, kan du trøste deg med at både H&M og Zara lager fine varianter for studentbudsjettet. Vi anbefaler å legge noen kroner i kjøpet for å få ekte skinn, men selv skinnimitasjoner som den burgunderrøde fra nevnte Zara gjør jobben.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Publisert:

Les også

  1. MANN

    Solbriller til menn: Fire frekke par

  2. MANN

    Slik får du mest ut av Hawaii-skjorten

  3. MANN

    Skjønnhet for menn: Seks perfekte produkter til solferien

Finn mer innhold om:

  1. Herremote

Relaterte artikler

MANN

Vårens fineste treningstøy for menn

MANN

Høsttrend for menn: Åtte fine cardigans

MANN

Vårens fineste skinnsko for menn

MANN

MinMotes guide til ditt første dresskjøp

MANN

Åtte klassiske dresser til 17. mai

MANN

Tilbehøret som gir deg orden i hverdagen

MANN

Til herre: Våre favorittprodukter fra det siste tiåret