Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sommerens stiligste: De seks beste poloskjortene akkurat nå

Piquétrøye, tennistrøye eller poloskjorte – kall det hva du vil. Skjortenes stilige lillebror er tilbake for fullt.

kort erm toppbilde

PASTELL: For en preppy look, velg en t-skjorte i en frisk pastellfarge. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

kort erm toppbilde

KLASSIKER: En mørkeblå t-skjorte med enkle, hvite striper kan ikke slå feil. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

Se for deg Fred Perry herje på tennisbanen midt på trettitallet, eller Don Draper med helgefri fra den ellers så stivkledde reklamebransjen. Mange av historiens – det være seg den virkelige eller virtuelle – best kledde menn, har én ting til felles: De har på et eller annet tidspunkt sett dødsbra ut i en poloskjorte.

Usikker på hvor i livet buksen skal sitte?Her er sagge-reglene.

kort erm bilde

PREPPY: Vil du ta den helt ut, kan du kombinere med pastellfargede shorts. Her fra catwalken under moteuken i Beijing. Foto: Getty Images

kort erm bilde

TRENDY: David Beckham kjører en røffere stil med mørk t-skjorte og matchende lue. Foto: Getty Images

Etter å ha vært en av mange unggutters favoritter tidlig på 2000-tallet virket det som om folk hadde fått nok av «pappagutt»-favorittene Lacoste og Fred Perry. Nå er imidlertid plagget tilbake for fullt, i alt fra femtitallsinspirerte modeller med kraftige mønster, til enkle ensfargede klassikere. Er det litt for kaldt, kan du slenge en av vårens fineste gensere over.

Rock den som Pete Doherty, eller tre den under en dress som Jon Hamm i den nyeste utgaven av motegiganten GQ. Her er MinMotes favoritter:

kort erm 2

Poloskjorte fra Lacoste. Foto: Produsenten

kort erm 2

Poloskjorte fra Ralph Lauren. Foto: Produsenten

Den svarte og den hvite polotrøyen er like vitale i enhver manns klesskap som en vanlig hvit skjorte. Sleng på deg den hvite til et par jeans, eller til en mørkeblå dress de gangene anledningen ikke krever finskjorte og slips. Kombiner antrekket med et par brune skinnsko, eller et par kritthvite joggesko.

Her er joggeskoene som aldri går av moten.

Den svarte polotrøyen passer perfekt til et både svarte og hvite jeans, eller under en grå dress. Sørg imidlertid for at den er smal i passformen – slik at den skiller seg fra poloskjorten du fikk utdelt på jobbseminar i fjor.

kort erm 3

Poloskjorte fra Bottega Veneta hos Mrporter.com. Foto: Produsenten

kort erm 3

Poloskjorte fra Zara. Foto: Produsenten

En poloskjorte i en lys, leken farge – som disse variantene i lyseblått – er kan hende sommerens mest anvendelige plagg. Velger du en variant med litt farge, kan den livne opp en ellers kjedelig dress, eller den kan kombineres med en lys shorts for en dag på stranden.

Om du planlegger å bruke poloskjorten til dress bør du sørge for at den sitter tett på overkroppen, og at kragen er stor nok til at den ikke forsvinner under jakkeslagene.

kort erm 4

Poloskjorte fra H&M. Foto: Produsenten

kort erm 4

Poloskjorte fra Fred Perry hos Eastdane.com. Foto: Produsenten

trenger du en veske til fest- eller hverdagsantrekket, bør du sjekke disse manneveskene.
En stil som virkelig kommer til å gjøre seg synlig i motebildet i tiden fremover er femtitallsinspirerte plagg. Disse to polotrøyene er en enkel og trygg måte å ta del i bevegelsen på. Kombiner trøyene med et par lysebrune chinos eller hvite shorts for en lett og avslappet sommerlig stil.

Er du av den mer rocka typen kan du kneppe alle knappene helt opp, og kombinere poloskjortene med tettsittende mørke jeans, i ekte nittitalls britrock-stil.

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet under, så skal jeg svare så godt jeg kan!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?