De fem tingene vi trenger denne uken

Dette er tingene vi drømmer om denne uken – inkludert en bomberjakke med en utenomjordisk vri.

Bodywarmer & Bomberjakke

Vest fra SuitSupply. Foto: Produsenten

Bodywarmer & Bomberjakke

Bomberjakke fra Alpha Industries. Foto: Produsenten

MinMotes herrespalte vil i tiden fremover gi deg de beste nyhetene fra mote- og livsstilsverden i kortfattet form. Trenger du tips til gode farsdagsgaver? Arvet du nettopp millioner fra en mystisk onkel fra Afrika? Dette er den (nesten) komplette oversikten over det beste verden har å by på – hver uke!

Tøffere enn Tesla

FUTURISTISK: Om vi var Elon Musk hadde vi krysset fingrene for at Renault aldri setter denne i produkson. Foto: Renault
FUTURISTISK: Om vi var Elon Musk hadde vi krysset fingrene for at Renault aldri setter denne i produkson. Foto: Renault

Bilmessen i Paris åpnet før helgen, og ga blant annet en sniktitt på et av konseptene fra Renaults kreative sandkasse. Modellen Trezor er riktignok bare en konseptbil, og slik sett ikke mulig å kjøpe. Men: Om dette er fremtiden for elektriske biler, bygger vi ladestasjon i garasjen allerede nå.

Høstens mest anvendelige plagg

Bodywarmer & Bomberjakke

Vest fra SuitSupply. Foto: Produsenten

Bodywarmer & Bomberjakke

Bomberjakke fra Alpha Industries. Foto: Produsenten

Vi er delvis enige med trønderne om dette: Det blir ikke fest uten skinnvest. En grå kroppsvarmer i ull er det perfekte ytterplagget i høstukene som venter. Bruk den alene, over en ullgenser, eller bruk den som ekstra isolering under en god og varm frakk.

Houston, we do not have any problems

Alpha Industries lager noen av de beste bomberjakkene på markedet, og kjennetegnes lett ved den solide reimen på skulderlommen. Bomberjakken stammer opprinnelig fra pilotyrket, og hvilke piloter er vel kulere enn de som setter kursen for månen og mars. Den blå bomberjakken med påsydde merker fra Nasa er et perfekt tilskudd i garderoben om du er på utkikk etter noe litt utenom det vanlige.

Flere høstjakker? DISSE KLASSIKERNE VARER LIVET UT

Samarbeidssesong

Gap & The Laundress

Genser fra Gap. Foto: Produsenten

Gap & The Laundress

Vaskemiddel fra The Laundress. Foto: Produsenten

Her i MinMote er vi store tilhengere av samarbeid mellom kjendiser, designere og store klesprodusenter. Motebladet GQ bringer hvert år et nytt team av designere til Gap, for å lage en kolleksjon tilgjengelig for alle. I år gjør de det imidlertid litt annerledes, og henter inn igjen favoritter fra tidligere år. En av de som kommer tilbake er Michael Bastian, en designer kjent for sin moderne vri på amerikanske klassikere. Vi falt umiddelbart for den strikkede jakken med snøscootermotiv, og resten av kolleksjonen er vel så verdt å sjekke ut.
PS! Slik skal olabuksene dine se ut nå

John Mayer & The Laundress

De som følger gitarguru John Mayer på Instagram eller Snapchat, er klar over artistens forkjærlighet for hvite t-skjorter og gode vaskemidler. Om du ikke fikk det med deg, kan du se Mayers guide til å vaske t-skjorter her. Nå har artisten attpåtil fått sin egen produktlinje hos The Laundress – vaskemiddelspesialisten fra New York. Dette er et samarbeid vi kan like.

Har du kommet over noe som bør med i denne spalten? Send dine tips til svehagen@vg.no!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?