Menn pimper skjegget med glitter - og det er fantastisk

skjegg med glitter

Du grønne, glitrende skjegg - hello! Menn over hele verden pynter opp skjegget med glitter i alskens ville farger til jul.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
skjegg med glitter

Foto: Skjermdump fra Instagram/ @thegaybeards

skjegg med glitter

Foto: Skjermdump fra Instagram/ @kawando_de

Det er ingen hemmelighet at samtlige i MinMote-redaksjonen applauderer ekstra for menn med velstelt skjegg. Vi har opptil flere ganger gitt tips til hvordan du går frem hvis du vil gro et jevnt skjegg (og bart), hvordan du skal stelle det og til og med hvordan du bør barbere deg for å oppnå best mulig resultat.

I fjor sommer var det flere som fikk seg en god latter da menn (norske også) begynte å feste blomster i skjegget som et statement. La oss si at dette kun var en uskyldig warm up til årets skjeggtrend for menn.

Ifølge Buzzfeed, Refinery 29 og flere andre internasjonale nettsteder er nemlig «glitter beards» det vi bør diskutere og anerkjenne. I sosiale medier florerer det flere hundre bilder av menn over hele verden som har dyppet skjegget sitt i gull, sølv, rosa lilla og blått glitter.

Trenden startet hos humor-duoen «The Gay Beards» som har for vane å feste spesielle ting i skjegget og vise for sine 113 000 følgere. Det er få ting som faktisk slår an og plukkes opp av massene, men #glitterbeards er nå offisielt blitt en trend. De glitrende skjeggene dukker nå opp i land som USA, England, Spania, Tyskland for å nevne noen. Bare se her:

untitled link

Flere menn har gått «all in» og glitret til øyenbrynene også. Dette er kanskje ikke en look du kjører på kontoret, men på julebordet derimot...!

Trenger du mer overbevisning? 10 grunner til at skjegg er sexy finner du her.

Fremgangsmåten skal ikke være så altfor komplisert heller. Løst glitter i hvilken farge du vil bare drysses på skjegget og eventuelt barten hvis du ønsker det. Vi vil anbefale å preppe hårveksten med en hårspray du glitteret sitter ekstra godt.

untitled linkuntitled link

Det finnes også (naturlig nok) motstandere av glitterskjegget, men etter det MinMote kan se er det ikke mange. Hva mener du? Er glitter i skjegget hot eller not?

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: