Modell Eskil Rangnes (18) debuterte for Burberry

Norsk modellhåp fikk pangstart på karrieren.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Norske Eskil Rangnes hadde søndag sin store debut som modell på catwalken for Burberry under London Fashion Week. Det betyr at han gikk side om side med modeller som Gigi Hadid og Irina Shayk.

– Beæret over å ha Burberry som min internasjonale debut. Takk til Ricardo Tisci for at du ga meg muligheten. Så takknemlig for teamet som gjorde dette mulig, skriver Rangnes på Instagram.

PÅ CATWALKEN: Her er Eskil Rangnes på catwalken. Foto: Getty Images.

MinMote har forsøkt å komme i kontakt med Rangnes uten hell.

Av internasjonale motenettsteder beskrives visningen som en miks mellom skreddersøm og street wear – alt med en ungdommelig touch. Dette var andre kolleksjon med Ricardo Tisci i sjefsstolen, og han viste både nyvinninger og den klassiske trenchcoaten:

Burberry AW 19

Burberry A/W 19. Foto: AFP.

Burberry AW 19

Burberry A/W 19. Foto: Reuters.

Burberry AW 19

Burberry A/W 19. Foto: Reuters.

Burberry AW 19

Burberry A/W 19. Foto: AFP.

Da den daværende 15-år gamle Rangnes postet bilder på Instagram hadde han ikke sett for seg at det skulle føre til modellkarriere, men modellagent Alexander Norheim så et stort potensial – og siden har Ragnes vært tilknyttet modellbyrået Team Models.

– Potensialet hans ligger i at han er en klassisk ung mann med en sterk look og ikke minst en bra og profesjonell personlighet og attitude, sier Norheim til MinMote.

untitled link

Med jobb for et merke som Burberry på CV-en mener Norheim at Rangnes har en lysende modellkarriere i vente.

– Denne bransjen er som alltid uforutsigbar, men vi håper at denne bookingen er et tegn på en karriere der han kan jobbe for merker som har både kommersiell- og high fashion-appell, slik Burberry har, sier Norheim til MinMote.

SIDE OM SIDE: Gigi Hadid var også blant modellene som var booket inn til Burberrys visning. Den spesielle hårstylingen gjort av Guido Palau får også stor oppmerksomhet. Foto: Henry Nicholls/Reuters.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.