Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vinterens fire beste frakker for menn

Hold forkjølelsen på en armlengdes avstand med sesongens fineste ytterplagg.

Vinterfrakk 3

Trykk på bildene i artikkelen for å se produsent og pris. Foto: Produsenten

Vinterfrakk 3

Trykk på bildene i artikkelen for å se produsent og pris. Foto: Produsenten

Vinterfrakk 3

Trykk på bildene i artikkelen for å se produsent og pris. Foto: Produsenten

Vinterfrakk 3

Trykk på bildene i artikkelen for å se produsent og pris. Foto: Produsenten

Bestefaren din hadde en, faren din hadde en, og nå er det på tide at du skaffer deg en selv. En knelang frakk i tung, tykk ull er den beste beskyttelsen mot sur vind og vinterkulde, og de har aldri sett bedre ut.

På samme måte som dressjakker har dagens frakker fått en smal og moderne passform, og med dét har også bruksområdet utvidet seg. Den mer strømlinjeformede stilen går like godt til mørke jeans, som til pressede dressbukser.

Utvalget har naturligvis også blitt større med tiden, men som vanlig har MinMote trålet internett etter fire av de aller beste frakkene på markedet i dag.

Vinterfrakk 2

Frakk fra SuitSupply. Foto: Produsenten

Vinterfrakk 2

Frakk fra H&M. Foto: Produsenten

En klassisk frakk i grått fiskebensmønster er alt annet enn kjedelig. Det tradisjonelle mønsteret har blant annet blitt en favoritt hos det ettertraktede merket Supreme, og vi ser denne like godt til skateboardere i hettegenser som til dresskledde bankmenn i Bjørvika.

Dobbelspente frakker var allestedsnærværende under motevisningene i høst, og de store billigkjedene har naturlig nok kastet seg på trenden. Vi liker spesielt modellen i dyp skogsgrønn fra Hennes & Mauritz. Bruk den over et par mørkeblå bukser og en genser i tykk flettestrikk når vinterkulden virkelig setter inn.

Vinterfrakk 1

Frakk fra AMI. Foto: Produsenten

Vinterfrakk 1

Frakk fra Acne. Foto: Produsenten

Om grått fiskebensmønster er klassisk, må kamelhårsfrakken være det nærmeste man kommer absolutt tidløs. Bruk den til finstasen fredag kveld, og sleng den over en hettegenser når du tusler ut etter burger og brus en sliten lørdag morgen.

Om du er typen som er allergisk mot farger, er Acnes helsorte frakk valget for deg. En sort frakk er det soleklare valget om anledningen krever smoking, men vi bruker den like gjerne over hullete jeans og solide skinnstøvler. Husk at jo mindre iøynefallende frakken er, jo mer kan du eksperimentere med resten av antrekket.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?