Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Tre ting alle menn må vite om napping av øyenbryn

LETT PÅ HÅNDEN: Den største tabben man kan gjøre når man napper øyenbryn er å ta for mye. Foto: Getty Images
LETT PÅ HÅNDEN: Den største tabben man kan gjøre når man napper øyenbryn er å ta for mye. Foto: Getty Images

Skal du nappe ovenfra eller nedenfra? Hvor mye er for mye? Her er MinMotes superenkle guide til napping av øyenbryn.

Hvert år vokser øyenbrynene dine seg litt lenger og litt mer buskete.

Det er ikke noe galt i å la øyenbrynene være både røffe og maskuline, men en lett trim rundt kantene kan gjøre underverker for ansiktet ditt, skriver Huffington Post.

Les også:Slik fjerne du uønsket hårvekst

KJEKKAS: Jake Gyllenhaals bryn er perfekt buskete, uten å være sammengrodd på midten. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Jake Gyllenhaals bryn er perfekt buskete, uten å være sammengrodd på midten. Foto: NTB Scanpix

1. Klipp

Bruk en liten kam til å børste øyenbrynene oppover. På den måten ser du hvilke hårstrå som er lenger enn andre, og stikker over buen. Bruk en liten, skarp saks til å stusse hår som stikker over buen. Her er det viktig å være lett på hånden, og motstå fristelsen til å klippe for langt ned. Det er bedre å ta litt for lite enn litt for mye.

2. Plukk

Plasser tommelen mellom øyenbrynene, og plukk alle hår nedenfor og under tommelen. Vær forsiktig med å plukke en bredere glippe mellom øyenbrynene enn dette – det kan få nesen din til å se unaturlig stor ut. Dersom du har frittstående hår under øyenbrynet kan du med fordel nappe disse, men la selve undersiden av brynet være i fred.

For flere gode tips?Sjekk Huffington Posts liste her!

bryn produkter 2015

Pinsett fra Billion Dollar Brows hos Coverbrands.no. Foto: Produsentene

bryn produkter 2015

Hårspray fra Tony & Guy hos Vita. Foto: Produsenten

bryn produkter 2015

Saks fra Billion Dollar Brows hos Coverbrands.no.Foto: Produsentene

3. Spray

Selv om du både trimmer og napper øyenbrynene kan du fortsatt oppleve at enkelte hår nekter å føye seg. Det verste du kan gjøre er å nappe uregjerlige hår midt i brynet – det kan fort oppstå hull. Dersom du vil ha full kontroll kan du fukte en gammel tannbørste med hårspray, og gre brynene pent på plass.

Les også:Slik gror du det perfekte skjegget

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?