Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

MinMotes flyguide for menn – slik reiser du med stil

herre reise toppbilde

Det spiller ingen rolle hvor du skal fly. Her er tipsene som tar deg fra A til B – både behagelig og stilfullt.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:
herre reise toppbilde

KLASSIKEREN: En grå blazer blir ikke feil - heller ikke på reise. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

herre reise toppbilde

FAVORITTENE: Å reise med håndbaggasje betyr ikke at du ikke kan få med deg noen badeprodukter - de fleste merker har praktiske reisesett. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

herre reise toppbilde

PRAKTISK: En veske som rommer nok hånbaggasje er viktig. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Hva du skal ha på deg bør ikke være til hodebry før du skal ut på reise. Om du bare skal på en kort flytur eller en skikkelig lang reise, kan det vært lurt å ta på seg noe behagelig - for det hjelper faktisk ikke om buksene ser bra ut, om de gnager seg inn i huden gjennom hele flyturen.

MinMotes herrespaltist har satt sammen et behagelig og stilfullt antrekk, samt en liste over alt du bør pakke i håndbagasjen. God tur!

Reiseguide 1

Joggebukse fra Zara. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
Reiseguide 1

Blazer fra SuitSupply. Foto: Produsenten

2235,-
Gå til butikk
Reiseguide 1

Skjorte fra Eton. Foto: Produsenten

Reiseguide 1

Joggesko fra Converse. Foto: Produsenten

Joggebukser du kan vise deg offentlig i

Joggebukser har lenge vært løstsittende, uformelige og ikke spesielt egnet for annet enn å ligge på sofaen i. Den nye generasjonen joggebukser er imidlertid smale nok til å fungere som en erstatning for både dressbukser og jeans – samtidig som de fortsatt er myke og behagelige. Også her gjelder det å ikke la buksene henge for langt ned - det ser sjeldent bra ut.

En enkel, grå joggebukse kan fint kombineres med en denimskjorte og en fin dressjakke. Her kan du slå to fluer i én smekk: Legg dressbuksene i kofferten, så har du en komplett rynkefri dress når du kommer fram.

La penskoene få kose seg i bagasjen, og velg deg et par enkle, stilfulle joggesko som er like behagelige å se på som å gå i. Her er fem modeller som aldri går av moten.

Reiseguide 2

Veske fra J.Crew. Foto: Produsenten

2120,-
Gå til butikk
Reiseguide 2

Hodetelefoner fra Bowers & Wilkins. Foto: Produsenten

2498,-
Gå til butikk

God lyd som ser bra ut

Tidligere i vår presenterte vi veskene alle menn kan bruke. På reise er det ingenting som slår en klassisk skulderbag som håndbagase. Velg en solid modell i en nøytral farge, som denne fra J.Crew, og sørg for at skulderstroppen er bred nok til å være behagelig selv om du fyller bagen helt full. Pakk alltid rent undertøy, en ren skjorte eller t-skjorte og toalettmappen din i håndbagasjen, i tilfelle resten av bagasjen ikke kommer frem.

Når du først er inne på flyet er det sjeldent stort annet å gjøre enn å lese eller høre på musikk. Skaff deg et par behagelige hodetelefoner, og du slipper å ha vondt i ørene etter den andre timen på en heldagsreise til Tokyo. Disse fra Bowers & Wilkins kommer med samme teknologi som sitter i produsentens verdenskjente stereoanlegg, i tillegg til en klassisk finish i stål og skinn.

Reiseguide 3

Våtservietter fra L'Oreal. Foto: Produsenten

Reiseguide 3

Reisesett fra Aesop. Foto: Produsenten

Bekjemp tørr flyluft

Mange opplever at huden oppleves tørr og uren etter en lang flytur. Redningen? Det enkleste er å ta med seg en pakke våtservietter i håndbagasjen. Tørk bort søvn i øynene, sikkel i munnviken, og føl deg litt mer opplagt når du tusler inn i velkomsthallen. Husk også å smøre ansiktet med en god fuktighetskrem.

Hotellsåper er heller ikke alltid hudens beste venn, men det kan være et mas å drasse med seg sin egen sjampo og såpe. Et enkelt reisesett, som dette fra Aesop, gir deg alt du trenger, i størrelser som ikke plager deg når du skal pakke bagasjen.

Og husk - ikke kom for sent! Her er klokkene som ser best ut i vår.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Publisert:

Finn mer innhold om: