Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vårens fineste solbriller til menn

Vi har valgt ut ti stilige par til solsesongen.

solbrillertopp

Se pris og produsent lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenten

solbrillertopp

Se pris og produsent lenger ned i artikkelen. Foto: Produsenten

Våren er her, og med den solen. Norge har hatt fint vær de siste ukene, og det er flere solskinnsdager i sikte. Det betyr at man kan tørke støv og fettflekker av solbrillene igjen, eller kanskje skaffe seg et par nye for sesongen.

Vårens fineste solbriller er både fargerike og klassiske. En av de største trendene denne seosngen er nemlig det, tidløse. Pilotbriller og smale klassiske preger trendbildet.

Solbrillene vi har valgt ut passer like godt til skinnjakke som til dressjakke, og det finnes flotte modeller i alle prisklasser. Vi har inkludert også noen sporty briller for den som trives best i fjellet.

Husk: Når man kjøper solbriller, spesielt til bruk på fjellet, er det viktig med god UV-beskyttelse, og dekning på sidene. Dette gjelder også om man kjører mye bil, så ikke sidesynet blir blendet.

Her er våre favoritter:

solbriller5

Solbriller fra Ray-Ban. Foto: Produsenten

solbriller5

Solbriller fra Oliver Peoples. Foto: Produsenten

solbriller4

Solbriller fra Suitsupply. Foto: Produsenten

solbriller4

Solbriller fra Han Kjøbenhavn. Foto: Produsenten

solbriller1

Solbriller fra Zara. Foto: Produsenten

solbriller1

Solbriller fra Dom Vetro. Foto: Produsenten

solbriller3

Solbriller fra H&M. Foto: Produsenten

solbriller3

Solbriller fra Retrosuperfuture. Foto: Produsenten

solbriller2

Solbriller fra Chimi. Foto: Produsenten

solbriller2

Solbriller fra Vuarnet. Foto: Produsenten

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?