Donald Trump vil fikse USA - vi vil fikse Donald Trumps slips

Getty Images
Getty Images

«The Donald» kan virkelig ingenting om slips.

Her i MinMote lever vi for gode antrekk. Treff spikeren på hodet om morgenen, og ingen hverdag er for utfordrende. Hverdagen som amerikansk presidentkandidat må være blant de mest utfordrende av dem alle. Sånn sett er det ikke rart at Donald Trump taper terreng til Hillary Clinton; mannen kan virkelig ikke knyte et slips.

For det første ser nakkepryden ut som noe fra en tivolibod på Rørosmartnan. For det andre er presidentkandidatens slips konsekvent for lange, og bredere enn slagene på jakken. Romslige, lange dressjakker, bukser som blafrer i vinden, og slips som ender langt under beltestedet får Trump til å se ut som en 70 år gammel konfirmant. Ekspertene er nådeløse:

David Strømman Nedal, stylist:

– Dette er helt på trynet. Når Donald Trump vil «Make America great again» håper jeg virkelig ikke han mener i klesveien. Han vil i så fall være helt feil mann å følge. Har representerer en stil forbundet med Wall Street, og den har aldri vært særlig bra. Han har hatt medvind, og dermed muligheten til å stille som republikanernes presidentkandidat, og vi skal ikke se bort fra at det har noe å gjøre med de seilene av noen jakker og bukser han bruker.

Sebastian Singstad, Høyer Sjølyst:

– Slipset gjør hele antrekket. Er det for kort eller langt ser det ut som om du har hatt veldig dårlig tid. Folk har hver sin smak, men Trump er en offentlig person, og burde gjøre dette rett. Han burde i hvert fall få bedre hjelp.

Les mer: Møtte på Stortinget i joggesko

Og det hele er så lett å fikse. Et slips i nøytrale farger, med omtrent samme bredde som jakkeslagene, som ender midt på beltespennen ville løftet Trumps antrekk ti av ti ganger. Om dressjakkene i tillegg satt godt over skuldrene og buksene ikke lå i folder over skoene, ville Trump sett ut som den multimilliardæren han er – ikke en som kler seg som han er det.

Ingen vil noen gang gå forbi John F. Kennedy som den best kledde presidenten i USAs historie, men skulle «The Donald» innta det ovale kontor, noterer vi et soleklart bunnpunkt.

Vi anbefaler ham å ta en titt på denne:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?