Imponerte på rød løper – slik får du stilen

PREMIEREKLAR: Skuespiller Kit Harington på premierefest for den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones», i Radio City Music Hall i New York. Foto: NTB Scanpix

Game of Thrones-stjernen Kit Harington tok en side ut av «Jon Snows» bok, og stilte i helsvart på premieren av den populære TV-seriens siste sesong. 

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

I likhet med karakteren han portretterer i HBOs suksess-serie «Game of Thrones» – basert på George R. R. Martins fantasy-bøker – er skuespiller Kit Harington en tilhenger av sort fra topp til tå – og det med hell.

«Om du er i tvil, gjør som Kit Harington», skriver det amerikanske magasinet GQ, i sin kåring av ukens best kledde menn. Det er en vurdering det er lett å si seg enig i – en sort dress er blant de mest klassiske antrekkene som finnes, og går neppe av moten med det første.

«SUITED AND BOOTED»: Harington byttet ut dress-skoene med et par Chelsea-boots i sort skinn. Foto: NTB Scanpix

Vil du se like bra ut som Harington, er det imidlertid detaljene det står på.

Selv om briten har skjegg, har han ikke latt barbermaskinen ligge. Den jevne lengden og de stramme linjene på kinnet tyder på at Harington har brukt en skjeggtrimmer for å skape en mer raffinert stil.

NYHETER

Se alle GoT-skuespillerne på den røde løperen her!

I tillegg er passformen på dressen upåklagelig. Buksene er smale, ikke stramme, og er tilpasset i lengden for ikke å hope seg opp i folder over fottøyet – i dette tilfellet et par Chelsea-boots i sort skinn.

Fremfor det klassiske valget – skjorte og slips – setter skuespilleren prikken over i'en med en tynn, finstrikket genser i sort ull. Dette fremheves i Haringtons tilfelle av at dressen fra Givenchy hverken har jakkeslag eller krage.

Ønsker du å «stjele» stilen? Vi har funnet gode alternativer i butikk nå:

kit

Dressjakke fra SuitSupply, del av sett. Foto: Produsenten

5699,-
Gå til butikk
kit

Dressbukse fra SuitSupply, del av sett. Foto: Produsenten

5699,-
Gå til butikk
kit

Genser fra Selected Homme. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
kit

Sko fra These Glory Days. Foto: Produsenten

1299,-
Gå til butikk
Publisert:

Finn mer innhold om: