Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Seks farsdagsgaver til under 200-lappen

farsdag 2015

Ikke glem farsdag på søndag - MinMote har funnet gavene du kan sette pris på pappa med, uten å tømme lommeboken.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
farsdag 2015

Pysjamasbukse fra H&M. Foto: Produsenten

149,-
Gå til butikk
farsdag 2015

Caps fra Zara. Foto: Produsenten

179,-
Gå til butikk
farsdag 2015

Dusjsåpe fra The Body Shop. Foto: Produsenten

159,-
Gå til butikk
farsdag 2015

Skjerf fra H&M. Foto: Produsenten

149,-
Gå til butikk
farsdag 2015

Boken "The Best Beer in the World: One Man's Global Search for the Perfect Pint" hos Ark Bokhandel. Foto: Produsenten

175,-
Gå til butikk
farsdag 2015

Lue fra Zara. Foto: Produsenten

179,-
Gå til butikk

For farsdag handler tross alt ikke om å bruke mest mulig penger, men om å gi far litt ekstra oppmerksomhet. Men om du skal kjøpe en liten ting, er det ingen vits å blakke seg. Her er MinMotes beste forslag (se priser i bildet øverst i saken):

Vintertilbehør

Tilbehør som votter, luer og skjerf er noe alle trenger - og her har kjeder som Zara, H&M og Kappahl et stort og rimelig utvalg.

Bonustips: Bruker far caps? Hva med å gi han en tykk høstversjon!

Se også: Vinterens beste herrejakker

Koseplagg

DADDY COOL: En av verdens mest kjente pappaer, David Beckham, går ofte i lue når stilen er uformell - hva med å la seg inspirere? Her med sønnene Cruz Beckham og Romeo Beckham. Foto: Getty Images

Etter MinMotes erfaring er far over snittet glad i å slenge seg på sofaen når muligheten byr seg. Et koseplagg er derfor både praktisk og digg, og kjøper du til din egen mann på vegne av barna dine, kan du lett snike inn et «nå som du har fått disse nye buksene, kanskje vi skal kaste de gamle?» uten at det høres kritisk ut. Pysjamasbukse = vinn vinn!

Grooming

Er ikke faren din storforbruker av deilige kremer, masker og serum, så blir han det neppe nå heller. Men dusje gjør han sannsynligvis, og en god dusjsåpe er en gave de fleste får brukt for.

Få med deg: Slik redder du tørr og sprukken hud

Bøker

Det sier seg selv at her er mulighetene uendelige. Hvis du ikke er avhengig av å kjøpe det siste nye er pocket-hyllene et rimeligere sted å lete - og morsomme kokebøker finnes for eksempel i alle prisklasser. Vi foreslår «The Best Beer in the World: One Man's Global Search for the Perfect Pint» av Mark Dredge, som ikke bare er en bok om jakten på det perfekte ølet, men også en reisegude med hele verden som tema.

Til luksusdyret:

farsdage luksus

Kalosjer fra Swims. Foto: Produsenten

926,-
Gå til butikk
farsdage luksus

Hansker fra Hestra hos Mrporter.com. Foto: Produsenten

1899,-
Gå til butikk
farsdage luksus

Parfyme fra Byredo hos Gimle Parfymeri. Foto: Produsenten

950,-
Gå til butikk
farsdage luksus

Klokke fra Komono hos Zalando.no. Foto: Produsenten

749,-
Gå til butikk

Planlegger du å bruke mer penger på pappagaven, er det mange både praktiske og eksklusive alternativer. En sikker vinner er kule kalosjer fra det norske merket Swims, som bekytter skoene i ruskeværet. Vår favoritt er de mosegrønne, men du kan velge og vrake i farger.

For pappaen som er glad i å være ute, er et par skikkelig gode vanter alfa omega - prøv et par i semsket skinn for skikkelig luksusfølelse. Trenger han å bytte ut den gamle parfymen, er svenske Byredos «Mister Marvelous» et kult alternativ. Trenger han en klokke (og du ikke skal tømme hele kontoen) passer Komonos stilrene klokker til de fleste, særlig siden de kommer i et utall alternativer.

Publisert:

Finn mer innhold om: