Sjekk Trumps elleville slips-triks

SLIPS-TRØBBEL: President Donald Trump sverger til vanlige tape for å holde slipset på plass. Foto: Abaca
SLIPS-TRØBBEL: President Donald Trump sverger til vanlige tape for å holde slipset på plass. Foto: Abaca

Dyre slipsnåler er ikke noe for milliardæren Donald Trump. Han går for klassisk Scotch tape for å holde slipset på plass.

Den amerikanske presidenten har tidligere måtte tåle tøffe utfall mot sin klesstil, og spesielt slipsene har fått hard medfart blant moteekspertene. Da han talte til Kongressen i forrige uke var riktignok det røde favorittslipset byttet ut med et diskret blåstripet, men da Trump landet på flyplassen i Orlando fredag var hans faste kjennetegn tilbake rundt halsen.

Samtidig bidro kraftig vind til å avsløre presidentens hemmelige triks for å holde slipset sammen. For mens andre mektige menn sverger til kostbare slipsnåler velger Trump en langt enklere og billigere variant:

Den klassiske scotch-tapen.

Et raskt bildesøk viser imidlertid at det ikke er første gang Trump tar i bruk tape-trikset for å kontrollere den flagrende nakkepryden. Også under den høytidelige innsettelsesseremonien i januar ble den påtroppende presidenten avbildet med de to endene av slipset tapet sammen.

Les også: Legen avslører hemmeligheten bak Trumps hår

MinMote-leder Martine Lunder Brenne er ikke imponert over presidentens kreativitet.

- Donald Trumps motevalg har vært en godtepose for de mest anerkjente herremote-magasinene lenge - blant annet har GQ elsket å harselere med stilen hans. Hovedsakelig fordi han av en eller annen merkelig grunn alltid har litt lenger slips enn det som er «korrekt», Når man nå også har oppdaget at han bruker tape for å holde på plass den smale enden av slipset, er forvirringen komplett. Hvorfor investerer ikke en av verdens rikeste menn, nå også president, i en enkel «tie bar», altså en elegant klemme som holder slipset på plass?

Hun mener Trump snarest bør søke råd hos noen av sine kollegaer.

- Canadas statsminister Justin Trudeau er en av de mest velkledde lederne verden har sett på lenge, og jeg håper han tar mot til seg og hvisker et par velmente råd i øret til Trump neste gang de to treffes på Det ovale kontor.

Ironisk nok inngår slipsklemmer som en del av Trumps egen kolleksjon. Trump-klemmene er riktignok ikke lenger tilgjengelige i vanlige butikker, men kan fortsatt kjøpes på nettet til den relativt beskjedne summen av 239 norske kroner.

Se hvordan du knyter slipset riktig her:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?