Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ti fine hverdagsbukser som ikke er jeans

Oppgrader garderoben med lette, sommerlige bukser.

bukser4

Bukse fra SuitSupply. Foto: Produsenten

bukser4

Bukser fra Samsøe. Foto: Produsenten

Uansett hvor mye vi verdsetter et par pålitelige olabukser her i MinMotes herreredaksjon er det ikke til å stikke under stol at det fort kan bli litt klamt i mørk dongeri, nå som solen står stadig høyere på himmelen.

Velger man seg andre materialer enn klassisk denim, blir dessuten utvalget langt mer spennende. Det kan virke som at stadig flere designere innser at det finnes mer i livet enn åletrange, sorte jeans, for butikkhyllene bugner av fargerike bomullsbukser, ispedd en god dose kordfløyel, og enkelte håndverker-vennlige cargobukser.

Når man handler slike bukser, er det spesielt én ting man bør ha i bakhodet: Kjøp den størrelsen som føles behagelig der og da. Kjøper du olabukser kan de godt føles trange i butikken – ekte denim utvider seg ofte både én og to størrelser med tiden. Dette gjelder ikke nødvendigvis andre typer bukser.

Er du på utkikk etter et alternativ til olabuksene, er dette de beste i butikk nå:

bukser1

Bukser fra Levi's. Foto: Produsenten

bukser1

Bukser fra Dickies. Foto: Produsenten

bukser2

Bukser fra Norse Projects. Foto: Produsenten

bukser2

Bukser fra Acne Studios. Foto: Produsenten

bukser3

Bukser fra NN07. Foto: Produsenten

bukser3

Bukser fra Séfr. Foto: Produsenten

bukser5

Bukse fra H&M. Foto: Produsenten

bukser5

Bukse fra Carhartt WIP. Foto: Produsenten

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?