Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Den enkleste stiloppdateringen: Vinterens beste slips

På kontoret, på fest, eller i familiemiddag – slipset kan være motetilbehøret som setter prikken over i'en.

Slips 6

Héraklion Silk Twill Tie fra Hermès.com. Foto: Produsenten

Slips 6

Slips toast fra Zara.com. Foto: Produsenten

Slips 6

Emma Willis Marled Cashmere Tie hos MrPorter.com. Foto: Produsenten

Et slips er det første du blir komplimentert for. Har du noen gang hørt noen si: «Oi, de dressbuksene satt fint på deg»? Nei, det er som regel slipset folk legger merke til – og det bør du være klar over.

Skal du på julebord?Her er våre beste tips og triks for en vellykket kveld!

Et slips skal ikke være en «icebreaker», det skal ikke være kveldens samtaleemne. Et slips skal stå i stil til resten av antrekket ditt, og helst ikke oppnå noe annet enn et enkelt: «Fint slips!».

Er du usikker på hvordan du skal knyte slipet for å oppnå et «feilfritt» resultat?Ta en kikk her da vel.

For å hjelpe deg å plukke ut det perfekte slipset, gir MinMote deg noen enkle tommelfingerregler å følge, samt et utvalg av de beste slipsene i butikk nå.

Hold piltasten over bildet for å se merke og pris!

Slips 1

Emma Willis Marled Cashmere Tie hos MrPorter.com. Foto: Produsenten

Slips 1

Emma Willis Marled Cashmere Tie hos MrPorter.com. Foto: Produsenten

Et grått ullslips er perfekt for kalde høst- og vintermåneder. Når lette bomullsdresser byttes ut med tweed-blazere og kamelhårsfrakker er det bare på sin plass at slipset står i stil. Når fargen på slipset er nøytral, kan det fint brukes til fargerike og mønstrede skjorter, for eksempel en rutete, tykk flanellskjorte.

Sesongens fineste yttertøy finner du her!

En god tommelfingerregel er at bredden på slipset bør gjenspeile bredden på jakkeslagene. På den måten ser antrekket både gjennomtenkt og balansert ut.

Slips 2

Drake's Silk Knit Necktie hos EastDane.com. Foto: Produsenten

Slips 2

Drake's Silk Knit Necktie hos EastDane.com. Foto: Produsenten

Til en smal grå ulldress er det lite som passer bedre enn et finstrikket sort silkeslips. Teksturen i slipset skaper liv i antrekket, og fargen holder det seriøst. Ikke glem teksturen i håret heller - sjekk ut de beste hårproduktene i butikk nå. Et silkeslips som dette fungerer like godt også på sommeren, gjerne kombinert med en kortermet hvit skjorte og solbriller. For en røffere stil kan du bytte ut dressjakken med en enkel sort skinnjakke.

Slips 3

Héraklion Silk Twill Tie fra Hermès.com. Foto: Produsenten

Slips 3

Héraklion Silk Twill Tie fra Hermès.com. Foto: Produsenten

Når du virkelig skal pynte deg, og henter fram den fineste blådressen fra skapet, er silkeslipset ditt sterkeste våpen. Få, om noen, har vært lengre i gamet enn det franske luksusvarehuset Hermès, noe kvaliteten og designet bærer tydelig preg av. I våre øyne er den mest klassiske kombinasjonen å velge et burgunderrødt silkeslips til en marineblå dress. Sørg for at skjorten er hvit som snøen, og knyt en slipsknute med pondus.

Slips 4

Slips toast fra Zara.com. Foto: Produsenten

Slips 4

Slips toast fra Zara.com. Foto: Produsenten

Som nevnt er høst- og vintermånedene tiden for tykkere materialer, men heldigvis er det lenge siden ull og tweed var ensbetydende med grått – nå finnes tykke slips i alle regnbuens farger. Et sennepsgult slips som dette passer perfekt til en mørk jeans og en lysere denimskjorte, og gir et mer formelt preg på et ellers avslappet antrekk.

Slips 5

Mønstret slips fra H&M. Foto: Produsenten

Slips 5

Mønstret slips fra H&M. Foto: Produsenten

Mønsteret virker kanskje gammeldags, men det smale slipset i subtile farger som sort og grått, er en moderne versjon av det klassiske rutete slipset. Den stålgrå stilen passer like godt til alle dresser, og kan brukes både til hverdag og fest. Husk: Når du eksperimenterer med mønster er det lurt å holde fargene enkle. Velg en solid skjorte, og dersom du bruker et tørkle i brystlommen bør det komplementere fargene i slipset, ikke matche det.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?