Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Trendy og fargerike: Høstens fineste jakker

Kraftige farger holder deg varm når sommeren er på hell, og det trenger ikke koste skjorta. Vi har funnet høstens fargerike vinnere.

Høstjakker 2

Jakke fra Suitsupply. Foto: Produsenten

Høstjakker 2

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

Sommeren er lette og lyse plagg – lyseblå skjorter, beige chinos, hvite sko. Når høsten setter inn trenger man et ekstra lag for å holde sur vind ute, og bladene på trærne blir gule.

Les også: Fire fine dressko på budsjett

I år blir også garderobens fargepalett mørkere med høsten. Signalrødt blir burgunder og beige blir tobakksbrunt, som hos Lanvin, Calvin Klein, Salvatore Ferragamo og Bottega Veneta:

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

LYSERE: Et friskere alternativ til sort, er klassisk beige eller kamel, som hos Bottega Veneta. Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

KLASSISK: En grå frakk er et ypperlig basisplagg i enhver herregarderobe - her hos Calvin Klein. Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

HØSTLIG: Lanvin kjørte på med burgunder fra topp til tå i sin høstkolleksjon. Foto: Getty Images

Et ytterplagg i god kvalitet kan imidlertid fort bli dyrt, for gode materialer koster. Om du ikke er klar til å investere store penger i høstens trender, har MinMote plukket fire moteriktig ytterjakker som tar deg gjennom høsten med stil - to av dem under tusenlappen.

Høstjakker 1

Jakke fra H&M. Foto: Produsenten

Høstjakker 1

Frakk fra Selected Homme. Foto: Produsenten

Helt siden Ryan Gosling for alvor noterte seg som en av verdens best kledde i filmen Drive, har alle moteinteresserte på et eller annet tidspunkt fantasert om å tre på seg en flyverjakke i silke. Goslings drage-dekorerte silkejakke blir imidlertid i drøyeste laget for hvermansen. Modellen i grønt fra Hennes & Mauritz er akkurat passe dristig til at hvem som helst kan bruke den.

Les også: Den eneste slipsknuten du trenger å kunne

Å gå til anskaffelse av en kamelhårsfrakk kan fort bli en dy affære. Den rimelige modellen fra Selected Homme holder ikke samme stoffmessige kvalitet som dine dyrere slektninger, men den rike og dype kamelfargen er midt i motebildet, og setter deg ikke tilbake mer enn en drøy tusenlapp. Kombiner gjerne frakken med andre plagg i dype farger, eksempelvis en burgunderrød høyhalset genser eller dress.

Høstjakker 2

Jakke fra Suitsupply. Foto: Produsenten

Høstjakker 2

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

Den dyreste jakken blant de fire utvalgte er uten tvil ulljakken fra nederlandske Suitsupply – men kvaliteten står i stil til prislappen. Tykk og slitesterk ull holder deg varm til langt inn i vintermånedene, og holder seg i mange år med rett vedlikehold. Den gråmelerte jakken går perfekt til en mørk blå jeans og en hvit skjorte.

Det blir imidlertid ikke høst uten skinnjakke, men i år lar vi den tradisjonelle sorte få en pust i bakken. Den burgunderrøde jakken i imitert skinn fra Zara sender tankene mot langt dyrere modeller fra luksusgiganter som Balmain, Gucci og Dolce & Gabbana. Med en kritthvit t-skjorte og og en bukse i rådenim er denne jakken høstens vinner.

Lurer du på noe i forbindelse med denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?