Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Herre: Vårens beste sneakers i skinn

Hverdagssko som går like fint til dress som til joggebukse.

skinnsko2

Sko fra Adidas. Foto: Produsenten

skinnsko2

Sko fra Gucci. Foto: Produsenten

Varmere vær betyr lettere klær, og vi har allerede tatt for oss vårens fineste, lette jakker. Gater og fortau tørker sakte, men sikkert, og snart er det igjen trygt å forlate huset i småsko.

Det siste året har motebildet vært preget av «klumpete» joggesko, med kraftige såler og prangende detaljer. Selv om vi setter pris på motebransjens sporty fase, er det noe tidløst over enkle joggesko i skinn, som Adidas Stan Smith – eller de moderne klassikerne fra Common Projects.

I motsetning til sporty, fargerike sneakers, kan tennis-inspirerte, lave joggesko i skinn like godt brukes til en dress, som til treningsklær eller jeans. Samtidig kan de – akkurat som et par pensko – pusses og vedlikeholdes med skokrem og børse.

Siden våren er i anmarsj, har vi tatt en titt på hva som finnes på markedet akkurat nå. Noen par er gjengangere fra tidligere år, mens andre er nye for sesongen. Her er MinMotes åtte favoritter:

skinnsko4

Sko fra AMI. Foto: Produsenten

skinnsko4

Sko fra These Glory Days. Foto: Produsenten

skinnsko3

Sko fra Samsøe. Foto: Produsenten

skinnsko3

Sko fra H&M. Foto: Produsenten

skinnsko1

Sko fra SuitSupply. Foto: Produsenten

skinnsko1

Sko fra Diemme. Foto: Produsenten

skinnsko5

Sko fra Axel Arigato. Foto: Produsenten

skinnsko5

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

Lurer du på noe om denne artikkelen? Bruk kommentarfeltet eller finn meg på Twitter som @sverrehagen!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?