Dresstabben Leonardo DiCaprio «alltid» gjør

KNAPPEKLUSS: Leonardo DiCaprio er en veteran på den røde løperen, men tropper gang på gang opp med den nederste dressknappen lukket. Her sammen med regissør Alejandro González Iñárritu – som går i samme felle. Foto: Robyn Beck, AFP

Kan dette være grunnen til at Leonardo DiCaprio (41) ennå ikke har noen Oscar for beste hovedrolle?

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

På søndag stiller han på rød løper igjen, mannen som har regjert på Hollywoods stjernehimmel siden han sank til bunns med Titanic for nitten år siden.

Mens nykommer som Eddie Redmayne imponerer moteverden gang på gang i perfekte smokinger, har Leonardo DiCaprio lagt sin elsk på en motetabbe som får MinMotes herreredaksjon til å rive seg i håret.

NYHETER

Se tidenes vakreste Oscar-kjoler her!

La det være sagt, én gang for alle: Den nederste knappen på dressjakken skal være åpen. Så godt som alle dressjakker er sydd med innsving i siden, for å skape illusjonen av en smalere midje, og en kraftigere brystkasse.

Her er de drøyeste kjolene fra Oscar-nachspielet noensinne.

Den enkleste måten å legge på seg fem kilo rundt magen er ved å kneppe igjen den nederste knappen på dressjakken.

Her, et knippe bilder for å demonstere hvordan Leo bryter den gyldne regel:

2012: Leonardo DiCaprio under Golden Globe-utdelingen. Foto: Frederic Brown, AFP

Smoking-smørje

En smokingjakke med to knapper er et risikabelt trekk, og Leo går rett i fellen. Dette ville vært et perfekt antrekk om han bare hadde holdt fingrene borte fra den nederste knappen.

2015: Screen Actors Guild Foundation. Foto: Mark Davis, Getty Images

På bedringens vei

Igjen: Et perfekt antrekk – med riktig bukselengde, smal skjortekrage og matchende slips – ødelegges av trangen til å kneppe igjen alt som er. Du var «The Wolf of Wall Street» Leo, du kan bedre.

RELAX, I GOT THIS: DiCaprio poserer for fotografene under Screen Actors Guild Awards tidligere i år. Foto: Larry Busacca, AFP

All is forgiven

Der ja, Leo. Vi visste du kunne! Dette er «Leading Man Material», og kler du deg slik på søndag får du vår stemme i kampen om å bli årets beste mannlige hovedrolle.

Publisert:

Finn mer innhold om: