Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dette pakker vi i toalettmappen i sommer

UT PÅ TUR: Pakk med deg dine egne toalettsaker i sommer, og la hotellsåpen ligge. Foto: Getty Images
UT PÅ TUR: Pakk med deg dine egne toalettsaker i sommer, og la hotellsåpen ligge. Foto: Getty Images

Her er hud- og hårproduktene MinMotes herreredaksjon tar med seg på ferie.

Sol, saltvann, svaberg, rur, kontorlokaler der aircondition har tatt ferie, tropenetter i klamt sengetøy, timevis på fly, sykle til jobben, øl, is og mat på grillen. Sommeren er hektisk, og kan gi både hud og hår litt av hvert å stri med. Noen opplever at huden blir fetere på sommeren, mens andre blir solbrente og sprekker som et kommentarfelttroll i solen.

En god hudpleierutine kan bidra til å holde kviser, solbrent nese og inngrodde skjeggstubber på avstand. Selv om effekten av hudpleieprodukter er omdiskutert – og her er solkrem et viktig unntak – er det i det minste noe tilfredsstillende ved å prøve å ta vare på seg selv.

Et godt tips er å la produktene som følger med hotellrommet ligge, og heller pakke med seg sine egne favoritter. Mange faller kanskje for fristelsen til å fylle toalettmappen på flyplassen, men husk at taxfree ofte er dyrere enn å handle på nett.

Vi har valgt ut åtte av våre favoritter i nett og butikk nå, og satt sammen en liste som bør få deg helskinnet gjennom sommeren.

Friskt og kjølig

toalett3

Dusjsåpe fra Malin+Goetz. Foto: Produsenten

toalett3

Deodorant fra Ursa Major. Foto: Produsenten

Produkter som inneholder mint og eucalyptus virker svalende på huden, og avgir en frisk duft når alt føles klamt i solsteken. Vi velger oss dobbel dose, og avslutter en frisk dusj med en helt naturlig deodorant, som tross sin mangel på skumle kjemikalier gjør en god jobb med å holde svetteringer på avstand.

To i én

toalett1

Ansiktskrem fra Ursa Major. Foto: Produsenten

toalett1

Ansiktsvask fra Baxter of California. Foto: Produsenten

Den forfriskende ansiktsvasken fra Baxter of California lukter lite, og skylles lett av med lunkent vann. Selv på vinteren liker vi å bruke en ansiktskrem med solfaktor – om det funker for Clooney er det godt nok for oss. Om du glemmer å bruke vanlig solkrem, har du i det minste et litt beskyttende lag i fjeset når du setter deg i solveggen for en pils etter jobb.

Det beste en mann kan få?

toalett2

Barberkrem fra Acqua di Parma. Foto: Produsenten

toalett2

Barberhøvel fra Gillette. Foto: Produsenten

Her i MinMote anbefaler vi vanligvis tradisjonelle barberhøvler, siden de er snillere mot huden, og bladene er billigere. Vi må imidlertid innrømme at Gillettes nyeste høvler gir en utrolig tett barbering. Samtidig er de ikke like lette å kutte seg på, noe som er perfekt om du trenger en «quick fix» en tidlig morgen, eller på et knøttlite hotellbad fullt av dugg. Dropp den store boksen med sprayskum, og pakk heller med deg en velduftende barberkrem.

Nødhjelp

toalett4

Hårvoks fra Dove. Foto: Produsenten

toalett4

Tørrsjampo fra R+Co. Foto: Produsenten

Kjæresten, moren eller søsteren din har sannsynligvis brukt tørrsjampo i mange år, og det er ingen grunn til at ikke menn også kan gjøre det. Tørrsjampoen fra R+Co er iblandet litt hårvoks, og gjør slik sett dobbel nytte. Et perfekt alternativ om du ikke rekker å dusje, men ønsker kontroll over manken. Har du litt bedre tid er en klassisk hårvoks et bedre alternativ, og med tanke på prisen er det lite som slår modellen fra Dove.

Husk i tillegg å slenge både tannbørste og tannkrem i toalettmappen, og du er klar for en behagelig reise.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?