Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vårtrend for menn: Vesten

ER VEST BEST? Vest kan være et fint overgangsplagg utover våren og på sene sommerkvelder. Denne er fra Patagonia og du finner den lengre ned i saken. Foto: Produsenten
ER VEST BEST? Vest kan være et fint overgangsplagg utover våren og på sene sommerkvelder. Denne er fra Patagonia og du finner den lengre ned i saken. Foto: Produsenten

Fleece- eller en tynn boblevest er det som gjelder nå. 

Våren er offisielt her og det er på tide å kaste boblejakken til fordel for lettere ytterplagg. Denne våren er det vest som gjelder, kanskje spesielt for menn, men også kvinner.

Spesielt populært er vestene i teddyfleece som kalles pile vest, og de tynne boblevestene som kan minne om innerjakken til gamle militærplagg. Den tynne boblevesten er et stødig valg som passer til det aller meste og som holder seg varm i motebildet år eller år.

Før det blir varmt også i skyggen kan du style vesten med en tykk ullgenser under, eller en myk og god fleece. De tynnere variantene av vestene kan du også bruke under en vårjakke – i tillegg til at det ser bra ut holder det ekstra på varmen. Win!

Fargene velger du selv, men et tips er å gå for en relativt nøytral farge for at vesten skal passe det meste du har i garderoben fra før. Eller gjør helt motsatt og skill deg ut med en knallrød variant! Det er ofte de mest «vågale» kjøpene man blir mest fornøyd med.

Få også med deg: Kule collegegensere du kan bruke nå

MinMote-redaksjonen har trålet nettbutikkene for deg, og funnet de fineste vestene i butikk nå:

Vester1

Vest fra Jackson Hole Originals. Foto: Produsenten

Vester1

Vets fra Patagonia. Foto: Produsenten

vester2

Vest fra Zara. Foto: Produsenten

vester2

Vest fra Patagonia hos Moniker Sport. Foto: Produsenten

vester 3

Vest fra Zara. Foto: Produsenten

vester 3

Vest fra Cos. Foto: Produsenten

vester 3

Vest fra Adidas hos Yme. Foto: Produsenten

vester5

Vest fra Arket. Foto: Produsenten

vester5

Vest fra Peak. Foto: Produsenten

vester4

Vest fra North Face. Foto: Produsenten

vester4

Vest fra Patagonia. Foto: Produsenten

vester menn 6

Vest fra Lyle & Scott. Foto: Produsenten

vester menn 6

Vest fra Patagonia. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?