Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Pilot, runde og elegante: Åtte trendy solbriller på budsjett

toppbilde

Sesongenes solbrillemote preges av massiv plast, runde former og fargesprakende speilglass. MinMote har plukket ut de fineste variantene på budsjett akkurat nå.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
toppbilde

Solbriller fra Le Specs. Foto: Produsenten

toppbilde

Solbriller fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

99,-
Gå til butikk
toppbilde

FRESH: SUpermodellen Gigi Hadid så superfresh ut med sine speil-pilotbriller på Coachella tidligere denne månenden. Foto: Getty Images

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

Endelig har tiden kommet hvor vi kan bruke solbriller som en del av hverdagsantrekket som en selvfølge nesten hver dag. Det er ingen hemmelighet at de fleste føler seg ekstra kule med et par «statement»-briller på nesetippen, slik som supermodellen Gigi Hadid, og slik skal det være. Det finnes utallige modeller og solbrillestiler både på catwalken og i butikkene, derfor er det kanskje ikke så lett å velge.

MinMote.no - Norges største moteside
Solbrille catwalk

Gucci Spring Summer 2015. Foto: Getty Images

Solbrille catwalk

Prada Spring Summer 2015. Foto: Getty Images

Solbrille catwalk

Acne Studios Spring Summer 2015. Foto: Getty Images

Solbrille catwalk

Prada Spring Summer 2015. Foto: Getty Images

Motehus som Gucci, Prada, Acne Studios og Fendi stod i bresjen for sesongenes hotteste solbriller. MinMote har plukket ut de fineste solbrillene på budsjett, helt i tråd med vårens trender. HVilken variant går du for?

Les også:Bli vårfresh med MinMotes beste selvbruningstips!

Speilglass

Solbriller1

Solbriller fra Lindex. Foto: Produsenten

80,-
Gå til butikk
Solbriller1

Solbriller fra H&M. Foto: Produsenten

70,-
Gå til butikk

De klassiske pilotbrillene ble i fjor relansert med fargesterke speilglass i blått, grønt og orange, og trenden ser ikke ut til å ha gitt seg, men heller spredd seg. Noenspeilglass i alle former er å finne stort sett alle prisklasser, og de rimelige variantene er minst like freshe som designerbrillene. På motevisningene til både Acne og Fendi spankulerte modellene nedover catwalken blant annet iført solbriller med speilglass.

Lurer du på hva som er de største trendene i vår og i sommer?Se her da vel.

Massive

solbriller3

Solbriller fra Le Specs. Foto: Produsenten

550,-
Gå til butikk
solbriller3

Solbriller fra Quay. Foto: Produsenten

449,-
Gå til butikk

Store briller med massiv plastkant er også en stor trend denne sesongen, og det i forskjellige former og fasonger. Den klassiske «cat eye»-formen à la Audrey Hepburn i den ikoniske filmen Breakfast at Tiffany's er en elegant og lekker variant som garantert vil forbli en klassiker. Massive plastbriller var å se i vår- og sommerkolleksjonene til blant annet Fendi og Prada.

Dette er sesongens kuleste sneakers

Runde

solbriller2

Solbriller fra H&M. Foto: Produsenten

129,-
Gå til butikk
solbriller2

Solbriller fra Even&Odd. Foto: Produsenten

149,-
Gå til butikk

En av sesongens desidert største trender er 70-tallet, og det synes også i solbrillemoten. Runde briller som sett hos Gucci, Burberry og Dries Van Noten er kanskje en trend for de vågale, og noe man ikke bruker hver dag. Desto større grunn til å skaffe seg et par på budsjett så du ikke får dårlig samvittighet av at de ligger i skuffen.

Publisert:

Finn mer innhold om: