Sesongens hotteste tilbehør: Nå skal beltet knytes i livet

Vil du forandre antrekket ditt fra enkelt og formløst til flatterende og personlig? Da bør du gå for sommerens must have på tilbehørsfronten; belteknuten er nå et faktum.

belter toppbilde

NORGESFAVORITT: Micheal Kors har gjort stor suksess med veskene sine i Norge, og er du fan av MK bør du også sjekke ut klærne og de andre tilbehøret. Vår - og sommerkolleksjonen bar preg av belter kreativt knytt i livet. Foto: Getty Images

belter toppbilde

DESIGNERVRI: Louis Vuitton har designet et eget belte for belteknutene som herjer denne sesongen. Her er moteblogger og kjendisstylist Line Langmo med sitt LV-belte. Foto: Getty Images

Det beste med tilbehør er at du kan gjøre et enkelt og kjedelig antrekk til oppdatert og personlig. Belteknuten gjør nettopp det, og er å se overalt om dagen. Det samme er hovedstadens versjon av grorudpalmen, og Kygo-stilen.

Du kan knyte beltet på utallige kule måter, men den enkleste måten å gjøre det på er å la være å tre den lange delen av beltet inn i buksehempene, og heller stikke den ned gjennom livet som vist på catwalkbildene under.

Belte runway

Micheal Kors spring summer 2015. Foto: Getty Images

Belte runway

Emanuel Ungaro spring summer 2015. Foto: Getty Images

Belte runway

Saint Laurent spring summer 2015. Foto: Getty Images

Belte runway

Dior spring summer 2015. Foto: Getty Images

Spesielt synlig er de ulike knutene på catwalken hos noen av de beste populære motehusene i verden. Micheal Kors, Saint Laurent, Dior og Emanuel Ungaro lot belteknuten være en rød tråd gjennom sommerkolleksjonene. Louis Vuitton har til og med designet et eget belte spesialtilpasset knuten.

Også Norges fremste motebloggere som Annabel Rosendahl og Janka Polliani har kopiert knuten og er med på å gjøre belter til det hotteste tilbehøret du kan ha denne sesongen.

TIPSER: Stylist Line Langmo mener du bør knyte beltet i det området du vil fremheve. Foto: linelangmo.no
TIPSER: Stylist Line Langmo mener du bør knyte beltet i det området du vil fremheve. Foto: linelangmo.no

- Passer til alle

Kjendisstylist og moteblogger Line Langmo forteller at belteknuten har blitt populær i tråd med den feminine 70-tallsmoten som herjer denne våren.

- Louis Vuitton og Acnes resortkolleksjon har fokus på utradisjonelle måter å bruke belter på denne sesongen. Belteknuter passer perfekt til en enkel, formløs jakke og genser eller en lang strikkejakke. Knyt beltet i det området du vil fremheve, typisk midjen eller hoftene om du bruker beltet utenpå en kjole, forteller hun til MinMote.

Stylisten mener belteknuten passer til alle aldre og fasonger.

- Alle kler denne trenden, både eldre og yngre. Det er en enkel måte å pynte opp et «vanlig» antrekk på, og husk at du går for et belte som er litt lengre enn du pleier så du får variert knutene.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?