Skoene vi ønsker oss fra Sarah Jessica Parkers nye kolleksjon

SKOGAL: Sarah Jessica Parker slik vi kjenner henne best, som Carrie Bradshaw i et eller annet fantastisk antrekk tidlig i «Sex og singelliv». Foto: HBO

Fordi som Carrie Bradshaw selv har sagt: «I like my money right where I can see it... hanging in my closet.»

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Og hvis du er litt usikker på hvem Carrie Bradshaw er, så er kanskje ikke denne saken for deg.

Vi snakker selvsagt om Sarah Jessica Parkers ikoniske karakter i «Sex og singelliv», som på skjermen hadde en skosamling et museum verdig (at en avisspaltist tjente nok til å splurge på Manolo Blahnik-hæler i 5000-kronersklassen brydde ingen seg om hverken da eller nå).

FIRKLØVERET: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Catrall og Kristin Davies i filmen «Sex og singelliv 2». Foto: Warner Bros

Også i virkeligheten er Parker en ivrig skosamler med blikk for alt som glitrer og er eksklusivt.

- Det er ikke slik at man bare kan bruke disse pumpsene på fes, men man kan bruke dem hele tiden. Hvorfor ikke prøve noen lekre pumps til hullete jeans og en kashmir-genser i stedet for sneakers, foreslår designeren selv i Marie Claire.

Vi må innrømme at akkurat dét neppe skjer med det første, men at skoene kommer på et perfekt tidspunkt i forhold til julebordsesongen - det er det liten tvil om.

partyskotoppen16
TILBEHØR

Her er flere andre par festsko

Kolleksjonen består av 16 par partysko, og er laget i samarbeid med luksusnettstedet Net-A-Porter. Prisene er imidlertid stive, ettersom de starter på drøye 3000 kroner. MinMote har derfor snevret det inn til fire par vi fint hadde klart å gjøre plass til i skohyllen (trykk på bildene for å se prisen):

sjp

Sko fra SJP by Sarah Jessica Parker. Foto: Produsenten

3256,-
Gå til butikk
sjp

Sko fra SJP by Sarah Jessica Parker. Foto: Produsenten

2930,-
Gå til butikk

De grå satengsandalene med stor sløyfe bak er et friskt alternativ til de klassiske sorte pumpsene. Vil du være enda frekkere, er det alltid plass til et par smaragdgrønne stiletter i enhver fashionistas garderobe.

MinMote.no - Norges største moteside
sjp2

Sko fra SJP by Sarah Jessica Parker. Foto: Produsenten

4767,-
Gå til butikk
sjp2

Sko fra SJP by Sarah Jessica Parker. Foto: Produsenten

2930,-
Gå til butikk

De blå skoene med glitrende stener er nesten i overkant like de ikoniske Manolo-pumpsene som Carrie gifter seg med sin Mr. Big i. Samtidig koster de en brøkdel og gir oss så heftige Carrie-vibber at de havner på listen. Det samme gjør de røde sandalene, som dessuten blir like lekre med lakkerte tånegler og bare bein til sommeren.

Publisert:

Finn mer innhold om: