Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sandaler med stropper er sommerens trendsko

De trendy troppesandalene er den perfekte sommerskoen – både til hverdag og fest.

Stroppesandaler - 1

Sorte stroppesandaler fra Arket. Foto: Produsenten

Stroppesandaler - 1

Oransje stroppesandaler fra Mango. Foto: Produsenten

Sandaler med tynne stropper har virkelig blusset opp i motebildet den siste tiden. Det var Mary-Kate og Ahsley Olsen sine varianter fra The Row som virkelig satte stroppesandalene på motekartet. The Rows versjoner koster flere tusenlapper, men også kjedebutikkene har kastet seg på og laget varianter som er snillere mot lommeboken.

Originalen fra Olsen-tvillingenes luksusmerke The Row:

Stroppesandaler - 2

Sorte stroppesandaler fra The Row hos Net-a-porter. Foto: Produsenten

Stroppesandaler - 2

Rosa stroppesandal fra The Row hos Net-a-porter. Foto: Produsenten

Influencere og kjendiser verden over har allerede lagt sin elsk på skoen som kommer til å bli sommerens store skotrend.

De har blant andre blitt sett på blogger og forfatter Anniken Jørgensen som har, samt influencer og streetstyle-favoritt Janka Polliani som har gått for et par fargerike varianter. Emilie Tømmerberg viser at et par hvite stroppesandaler også er stilig til et par hullete jeans.

untitled link
untitled link
untitled link

Sandalene kan kombineres med lekre kjoler til fest, og er perfekte hvis du skal gjeste et bryllup i sommer.

Men de funker også fint med jeans eller dressbukser til hverdags. Velger du en sko med litt lavere eller tykkere hel, kan dette bli din nye «go to»-sko i sommer.

Man kan få lignende sko i gode materialer til en billigere penge hos for eksempel kjedebutikkene Zara og Arket. De finnes i utallige mange farger – fra klassisk sort til sommerlige pastellfarger.

Sandaler

Sko fra Zara. Foto: Produsenten.

Sandaler

Sandaler fra & Other Stories. Foto: Produsenten.

Stroppesandaler

Sandaler fra Zara i skinn. Foto: Produsenten.

Stroppesandaler

Sko fra ATP Atelier hos Lille Vinkel. Foto: Produsenten.

Sandaler 3

Sandaler fra Cos. Foto: Produsenten.

Sandaler 3

Sko fra Staud hos Netaporter. Foto: Produsenten.

Hvordan var din opplevelse i dag?