Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

6 hverdagsvesker du kan ha med på jobb og skole

Jobbvesker toppbilde

Tilbake til hverdagen må clutcher og små skuldervesker vike til fordel for de store veskene med god plass. MinMote har funnet de fineste veskene som rommer alt du trenger til jobb eller skole.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
Jobbvesker toppbilde

LUKSUS: Denne vesken drømmer vi i MinMote-redaksjonen om, men med tanke på prislappen blir det nok en budsjettvariant. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Jobbvesker toppbilde

BUDSJETT: Om du ikke vil bruke hele lønna på en veske, finnes det mange fine varianter til en rimelig penge. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Og for å ha sagt det først som sist: Vi vet det lønner seg for kroppen å bruke ryggsekk hvis man skal bære tungt. Men noen dager trenger man ikke dra med seg et helt lass for å komme seg gjennom studie- eller arbeidsdagen.

Og på de dagene er en romslig veske redningen. Velger du en nøytral farge, passer den til alle antrekkene dine, og velger du en mer iøynefallende variant pynter den opp ethvert hverdagsantrekk.

Shoppe på nett?Her er noen av de beste butikkene

Finn din favoritt - se merke og pris ved å holde pilen over bildet.

Jobbvesker 3

Veske fra H&M.

249,-
Gå til butikk
Jobbvesker 3

Veske fra Lindex.

299,-
Gå til butikk

Tips: Det finnet et hav av store designervesker der ute, men de koster gjerne minst et firesifret beløp og passer i alle fall ikke til et studentbudsjett. Sjekk de store kjedene som for eksempel H&M og Zara - her kan du finne god kvalitet til lave priser.

Skal du handle i Oslo?Her er de beste butikkene!

Jobbvesker 1

Veske fra Mango.

299,-
Gå til butikk
Jobbvesker 1

Veske fra Cubus.

299,-
Gå til butikk

Tips: Når det gjelder farger, er sort en klassiker - det samme er lyst skinn, særlig om våren. Vil du ha noe litt mer spennende, men noe som fortsatt passer til alt er burgunderrødt et bra alternativ.

Jobbvesker 2

Luksusveske fra 3.1 Philip Lim hos Net-A-Porter.

8980,-
Gå til butikk
Jobbvesker 2

Veske fra H&M.

399,-
Gå til butikk

Tips: Skal du virkelig slå på stortromma - eller kanskje bare drømme deg bort og bli inspirert - har også de eksklusive motehusene sine varianter av hverdagsvesken. Sjekk for eksempel merker som 3.1 Philip Lim, Céline og Mulberry for klassiske skinnvesker som aldri går av moten.

Handler du i utlandet, bør du kunne disste reglene.

Publisert:

Finn mer innhold om: