Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dropp skjerf – nå er det hals som gjelder

Hvis hals er noe du forbinder med barnehagen er det på tide å tenke nytt.

hals- topp

Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

hals- topp

Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Når kulden kommer er det ingenting bedre enn å pakke seg inn i et stort skjerf. Eller? Nå er det nemlig innafor å dekke til halsen på en muligens enda mer praktisk måte.

Halsen, som kanskje mange forbinder med et plagg barn i barnehagealder går med, er nemlig supertrendy denne høsten og vinteren.

Det praktiske med hals er at du slipper å surre et skjerf flere ganger rundt halsen for å holde deg varm. Hals gir også et veldig stilfullt uttrykk da det ser ut til at du kun har en pologenser under. I tillegg varmer deg nedover brystet, som er ekstra praktisk hvis man for eksempel har en litt åpen kåpe eller jakke.

Her har Anniken Jørgensen stylet en hals fra sitt eget merke under en blazer. Perfekt i høst!

Hvis du velger en hals i ull holder den deg god og varm utover vinteren, eller du kan for eksempel gå for en variant i kasjmir som gir den ekstra luksusfølelsen. Kanskje halsen kan være høstens strikkeprosjekt?

Her er de fineste halsene i butikk nå:

hals -1

Hals fra & Other Stories i kasjmir. Foto: Produsenten

hals -1

Sort hals fra Weekday. Foto: Produsenten

hals - 4

Hals fra Samsøe Samsøe i ull. Foto: Produsenten

hals - 4

Hals fra Chloe i ull hos Net-a-porter. Foto: Produsenten

hals - 3

Hals fra Arket i merinoullmiks. Foto: Produsenten

hals - 3

Hals fra Cos i merinoull. Foto: Produsenten

hals - 4

Hals fra Columbia hos Zalando. Foto: Produsenten

hals - 4

Hals fra Toteme hos Boozt. Foto: Produsenten

hals - 2

Grå hals fra Cos. Foto: Produsenten

hals - 2

Rød hals fra Arket i merinoull. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?