Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Mette-Marit-«piercingen» på budsjett

Du trenger ikke bla opp flere tusen for å få en falsk «piercing» à la kronprinsesse Mette-Marit. MinMote har funnet de fineste budsjettvariantene.

Ear cuff 1

TRENDY: Kronprinsessen har skaffet seg en supertrendy «ear cuff» som hun har brukt ved flere anledninger. Foto: NTB Scanpix

Ear cuff 1

Ørepynt fra SunaharA Maibu hos Shopbop. Foto: Produsenten

De siste månedene har kronprinsessen dukket opp med et nytt og supertrendy tilbehør: En såkalt «ear cuff», en ring som klipses på ørekanten og ser ut som en piercing.

«Ear cuff»-trenden hadde først sin storhetstid på 1990-tallet, men har de siste par årene gjort skikkelig comeback - og Vanessa Hudgens, Miley Cyrus og Cara Delevigne er blant kjendisene som har kastet seg på trenden.

MinMote har også avslørt at ørepynten er fra den råeksklusive smykkedesigneren Madyha Farooqui, som kun selges i utvalgte butikker og på private tilstelninger. Mette-Marits ørepynt hetet «Starlight Diamond», er i 18 karat gull, og koster mellom 7000 og 8000 kroner.

Les også:Slik fletter du en trendy flettekrone à la Mette-Marit

Men også kjedebutikkene har kastet seg på trenden med «ear cuffs», og lager naturligvis smykker i en langt rimeligere prisklasse. Dette er MinMotes favoritter:

Ear cuffs 2

Ørepynt fra Pieces hos Nelly.com.

Ear cuffs 2

Ørepynt fra Urban Outfitters. Foto: Produsenten

Kronprinsessens «piercing» er dekket av diamanter, men er likevel liten og nett - derfor passer den like bra til hverdags som til gallamiddag på Slottet. Vil du ha en ørepynt som virkelig pynter opp antrekket, kan du velge én med mye strass og skimmer - skal du kun bruke den til hverdags, er den i imitert rosegull fra Urban Outfitters perfekt.

Ear cuff 3

Ørepynt fra Mango. Foto: Produsenten

Ear cuff 3

Ørepynt fra H&M. Foto: Produsenten

Kjedebutikker som H&M og Mango selger dem gjerne i pakker med flere typer ørepynt, så et tips er å lete blant disse dersom du ikke finner en pakke med bare en «ear cuff». Perfekt hvis du vil mikse og matche alt på én gang, eller bare bruke «piercingen» alene.

Les også:8 ganger piercing faktisk så kult ut

Hvordan var din opplevelse i dag?