Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Mette-Marit-«piercingen» på budsjett

Ear cuff 1

Du trenger ikke bla opp flere tusen for å få en falsk «piercing» à la kronprinsesse Mette-Marit. MinMote har funnet de fineste budsjettvariantene.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
Ear cuff 1

TRENDY: Kronprinsessen har skaffet seg en supertrendy «ear cuff» som hun har brukt ved flere anledninger. Foto: NTB Scanpix

Ear cuff 1

Ørepynt fra SunaharA Maibu hos Shopbop. Foto: Produsenten

ca. 270
Gå til butikk

De siste månedene har kronprinsessen dukket opp med et nytt og supertrendy tilbehør: En såkalt «ear cuff», en ring som klipses på ørekanten og ser ut som en piercing.

«Ear cuff»-trenden hadde først sin storhetstid på 1990-tallet, men har de siste par årene gjort skikkelig comeback - og Vanessa Hudgens, Miley Cyrus og Cara Delevigne er blant kjendisene som har kastet seg på trenden.

MinMote har også avslørt at ørepynten er fra den råeksklusive smykkedesigneren Madyha Farooqui, som kun selges i utvalgte butikker og på private tilstelninger. Mette-Marits ørepynt hetet «Starlight Diamond», er i 18 karat gull, og koster mellom 7000 og 8000 kroner.

Les også:Slik fletter du en trendy flettekrone à la Mette-Marit

Men også kjedebutikkene har kastet seg på trenden med «ear cuffs», og lager naturligvis smykker i en langt rimeligere prisklasse. Dette er MinMotes favoritter:

Ear cuffs 2

Ørepynt fra Pieces hos Nelly.com.

99,-
Gå til butikk
Ear cuffs 2

Ørepynt fra Urban Outfitters. Foto: Produsenten

ca. 50
Gå til butikk

Kronprinsessens «piercing» er dekket av diamanter, men er likevel liten og nett - derfor passer den like bra til hverdags som til gallamiddag på Slottet. Vil du ha en ørepynt som virkelig pynter opp antrekket, kan du velge én med mye strass og skimmer - skal du kun bruke den til hverdags, er den i imitert rosegull fra Urban Outfitters perfekt.

Ear cuff 3

Ørepynt fra Mango. Foto: Produsenten

99,-
Gå til butikk
Ear cuff 3

Ørepynt fra H&M. Foto: Produsenten

49,-
Gå til butikk

Kjedebutikker som H&M og Mango selger dem gjerne i pakker med flere typer ørepynt, så et tips er å lete blant disse dersom du ikke finner en pakke med bare en «ear cuff». Perfekt hvis du vil mikse og matche alt på én gang, eller bare bruke «piercingen» alene.

Les også:8 ganger piercing faktisk så kult ut

Publisert: